Интимно

Филми, които ще разпалят страстта ви

Какво да си пуснем, за да повишим настроението за любов?

16.01.2016г. / 13 30ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Напоследък не ви идва настроение за секс? Може би трябва да погледате малко горещи сцени, за да ви дойде музата за ласки. Ако не си падате по гледането на порно с партньора си, тогава ви препоръчваме да изберете нещо секси и горещо, което да ви предразположи към подходящото настроение.

Кои филми да си пуснете, за да разпалите страстта?

„Мач пойнт“

Уди Алън е майстор на изразяването на сексуалното напрежение в своите филми. Изпепеляващата красавица Скарлет Йохансон, хубавецът Джонатан Рис Майърс и случващият се между тях страстен огън ще ви накарат да се впуснете в интимни игри скоро след началото на филма.

„Изневяра“

Една история за семейство, в което искрата на страстта вече е угаснала и съпругата я открива на друго място. Любовните сцени между Даян Лейн и знойния Оливие Мартинес, олицетворяващи забранения плод на изневярата, са толкова разпалващи, че надали ще успеете да догледате филма.

„И твоята майка също“


Тази мексиканска секси драма за едно пътуване обещава много изненади и настроение. Горещите сцени и апетитните актриси в лентата ще ви дадат чудна рецепта за секс.

„Титаник“

Страстната сцена между Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет може да ви изпоти само докато я гледате. Въпреки че секс сцената в „Титаник“ е кратка и единствена, тя е много въздействаща. А и загадъчният привкус, който рисунката на голото тяло на Роуз оставя е достатъчен, за да ви хрумне как да продължите сцената на дивана в хола.

„Мръсни танци“

 

Вероятно няма човек, който да не е изпитвал удоволствието да гледа този прекрасен секси филм. Дженифър Грей и Патрик Суейзи са идеалният вариант да подгреете леглото и да изиграете вашите собствени мръсни танци.

„Мистър и мисис Смит“

 

Брад и Анджелина са една от най-горещите и съблазнителни двойки в Холивуд. Достатъчно е само двамата да застанат един до друг, да се погледнат, Анджелина да се усмихне по нейния невероятно секси начин и настроението за секс е вече долетяло.

„Секретарката“

Свързани статии

„Секретарката“ е филм от 2002 година, който е нещо като предвестник на „50 нюанса сиво“, само че сюжетът включва секретарка и шеф, а не журналистка и преуспял млад нахакан бизнесмен.

Самодоволният герой на Джеймс Спейдър, младата и невинна Маги Джиленхал в света на страстта, похотта и лекомислието.

Снимки: Outnow.ch

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Пешо от Елин Пелин ( преди 8 години )
Кунева и Станишев,Кунева и ББ "хубавото"Наде и Доган варианти много...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар