Интимно

Какво усещат жените по време на секс?

Експлозия от удоволствия

13.04.2016г. / 18 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво усещат дамите по време на секс? Може би няма мъж, който да не се е питал. За повечето господа женският оргазъм е една мистерия. Няма съмнение, че когато жената изпитва силно емоционално привличане към партньора си, нейната възбуда и желание за любов са много по-големи. Следващите редове ще ви разкрият малко повече за женската сексуалност.

Любовна игра

Целувки, галене, клиторна стимулация, стимулация на гърдите, докосване на ерогенните зони, това е само част от любовната игра, която по правило за дамите трябва да бъде по-продължителна.

Възбудата, която жената изпитва по време на еротичната игра, сигнализира на мозъка, което от своя страна води до увеличаване притока на кръв към вагината, като срамните устни и клитора леко набъбват. Също така влагалището се овлажнява.

Състоянието на възбуда предизвиква постоянни пулсиращи усещания в зоната около клитора и влагалището.

Орален секс

Когато оралният секс се прави както трябва, жената може да достигне до оргазъм или силна възбуда. За разлика от обичайния секс, оралният е много по-фокусиран върху детайлите. С него не бива да се бърза.

Дразненето на ерогенните зони настъпва бавно и постепенно. Възбудата се натрупва, а в много от случаите оргазмът може да бъде по-силен и вълнуващ от този при вагинален секс.

Но за да почувства всичко това една жена, оралната стимулация се нуждае от достатъчно време, както и от някои малки добавки като лубриканти, секс играчки или стимулация с пръсти.

Анален секс

За някои жени аналният секс е смятан за болезнено изживяване. В действителност той може да бъде такъв, ако не се изпълнява правилно, а може да бъде и върховно изживяване. Това какво ще изживее една жена по време на анален секс зависи изцяло от партньора ѝ.

Но когато има клиторна стимулация, използват се лубриканти и се стимулират и други ерогенни зони, усещането е за пълнота, а оргазмите са в пъти по-интензивни и повтарящи се. Секс позата, в която дамите се чувстват най-удобно по време на анален секс е поза „Лъжички“.

Вагинален секс

Усещането за проникването на пениса във влагалището понякога може да бъде сравнено с оргазъм. Когато жената е максимално възбудена, тя усеща топло и гладко проникване. Дамите често описват вагиналния секс като чувство за пълнота, като сякаш електрически заряд изпълва тяхната сърцевина.

Интензивните движения на пениса правят усещането във влагалището стегнато, влажно. Успоредно с това стимулирането на G-точката и клитора могат да направят кулминацията невероятна.

Свързани статии

След достигането на оргазма, жената усеща интензивни и приятни вълни във влагалището и по цялото тяло, които продължават в рамките на няколко секунди. Това е и моментът, в който дамите обикновено се гушкат в половинката си.

Не забравяйте, че сексът е изкуство, което изисква време и себеотдаване.

Снимки: istock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
luna suny ponnnntry ( преди 7 години )
що се раииш????? кажи си че се праска готино и трябва ти е у дома.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
IVANE MARGINALE DUUU ( преди 7 години )
На моята приятелка не е нищо на кеф. Болна е ОТ ХРЕМА не и не кеф т.да ти говори реални неща.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар