Интимно

Любовен хороскоп за 30 май – 5 юни 2016

Близнаци, през тази седмица е добре да избягвате конфликтните ситуации

30.05.2016г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаквайте трудна и объркваща първа седмица на юни по отношение на любовта. Венера и Нептун ще се противопоставят на Сатурн. Това ще доведе до редица разочарования. Вижте какво да очаквате в любовта според зодията.

Овен

Седмицата ще бъде доста объркана по отношение на любовта. В петък Венера ще бъде в квадрат с Нептун и едновременно ще се противопоставят на Сатурн. Може да бъдете крайно разочаровани и да срещнете реалността в очите, която ще разсее мислите ви от романтиката. По един или друг начин, ще трябва да се справите със ситуацията.

Телец

Вашият партньор може да ви разочарова в ситуация, свързана с финанси. В резултат на това, той или тя може да остави усещане, като че ли никога няма да постигнете съгласие и сигурност в тази област. Обърнете сериозно внимание на общите ви финанси, възможно е да получавате от любимия човек подвеждаща информация.

Снимка: istock

Близнаци

През тази седмица е добре да избягвате конфликтните ситуации с половинката. Възможно е с любимия да бъдете изправени пред сложни ситуации. Ще се наложи да действате с мисъл и споделено, за да избегнете последствията.

Рак

Ако сърцето ви копнее за някого, с когото не може или не трябва да бъдете, това може да ви разстрои. Балонът на вашите романтични мечти и очаквания може да се спука и ще се наложи да се справите емоционално. Помислете, защо ви е да влагате чувства и емоции в любовна история, която очевидно не си заслужава. Има шанс да намерите любовта и тя е близо до вас. Просто ще трябва да се изправите срещу страховете си.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Пловдив ( преди 7 години )
Варна, за какъв празник става дума?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Варна ( преди 7 години )
Денят все пак е празник Макар и двойнствен. Но ще си остане празник и занапред.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време