Интимно

Любовен хороскоп за 30 май – 5 юни 2016

Близнаци, през тази седмица е добре да избягвате конфликтните ситуации

30.05.2016г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Романтика между вас и познат, приятел или колега може да се превърне в истински хаос. Ако не сте сигурни за чувствата си или в човека срещу себе си, не рискувайте. Оставете си време, за да помислите върху това какво се е случило, преди да помислите какво ще се случи след това. В крайна сметка може да се окаже, че това, което изпитвате е истинско. Но тази седмица определено ще ви бъде много объркана.

Дева

Вашият партньор може да ви разочарова тази седмица и във важен за вас момент да не усетите нужната ви подкрепа. Това може да има значителни негативни последствия за връзката ви, ако не обърнете внимание на половинката ви и не споделите вашите разочарования. Не се страхувайте да говорите, само така може да подобрите взаимоотношенията си.

Снимка: istock

Везни

Когато става въпрос за романтика всичко за вас ще бъде звезди, но в реалността не е съвсем така. Ако скоро сте срещнали някой специален за вас човек, то той може да няма планове да създава сериозна връзка или да има планове за дългосрочно пътуване в чужбина. Не се влюбвайте в една илюзия.

Скорпион

Половинката ви ще вземе сериозно финансово решение без да се допита до вас и това определено ще ви нарани. Възможно е тя или той да са инвестирали пари или да са направили дългове, които не са удобни за вас. Тази ситуация определено ще наруши доверието помежду ви.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Пловдив ( преди 7 години )
Варна, за какъв празник става дума?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Варна ( преди 7 години )
Денят все пак е празник Макар и двойнствен. Но ще си остане празник и занапред.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар