Интимно

Знаци, че сте открили сродната душа и голямата любов

Защото те рядко се срещат в едно

22.06.2016г. / 18 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Казват, че сродната душа и голямата любов невинаги могат да бъдат открити в една личност. Следващите редове ще ви разкрият няколко ясни знака, които показват, че в живота ви вече се е появила онази специална личност, която обединява тези две понятия в едно.

Имате усещането, че сте били винаги заедно

Може би сте едва от седмици заедно, но на подсъзнателно ниво усещате този човек толкова близо до себе си, сякаш сте от дълго време. Трудно ви е да си представите как до този момент съдбата не ви е срещнала и сте живели далеч един от друг. Това със сигурност е знак, че сте намерили вашата сродна душа и половинка, с която трябва да опитате да продължите напред.

Усещате искри

Разбира се, че всички влюбени усещат някаква енергия помежду си. Но онази искра, която подсказва, че това е точната половинка за вас, се усеща във въздуха, тя е почти видима. Дори и най-малкото докосване сякаш изпраща електрически заряд по цялото ви тяло.

Можете да разговаряте открито

Върнете се в миналото на вашите предишни връзки за няколко секунди. Помислете какво ви е липсвало. Може да установите, че едно от нещата е именно откритата комуникация, като между най-добри приятели.

Ако сте намерили вашата сродна душа и точна половинка, вие няма да се поколебаете да си споделяте. Вашите разговори ще вървят с лекота, ще се изслушвате и съветвате.

Променяте част от себе си

Когато се намираме във връзка, ние малко или много се променяме. Въпреки това, когато намерим онази специална половинка, се стремим да бъдем по-добри, за да не я загубим.

Започваме да обръщаме по-голямо внимание на вредните навици, на личностното развитие, на външния ни вид, защото искаме да бъдем идеалната половинка за любимия човек, въпреки че знаем, че той или тя са ни приели с всичките ни недостатъци.

Компанията ви е повече от приятна

Има любими, с които ни е приятно, когато сме заедно и такива, с които се чувстваме завършени, вдъхновени, цели, заредени с позитивизъм, увереност, любов. Това са тези партньори, които често се оказват за цял живот. Вие по този начин ли се чувствате във вашата връзка?

Свързани статии

Тишината ви е приятна

Казват, че ако можеш с половинката да прекарваш време, в което просто да мълчите и да се вглеждате в красив пейзаж например или докато всеки чете нещо вълнуващо и тишината не е притеснителна и скучна, то тогава си намерил сродната душа и голямата любов. Тишината също може да бъде красива, да се споделя с любимия човек, да се усеща, да говорите само с погледа и усмивката си. Звучи необикновено и толкова рядко срещано.

Снимка: istock

Коментирай