Интимно

Майсторството да получаваш орални ласки

Как да се отпуснем, докато ни правят орална любов?

07.10.2016г. / 17 42ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Оралният секс е табу за много хора. Някои са имали лош предишен опит и затова поставят в графа забранени преживявания това иначе толкова приятно занимание – да получаваш орален секс.

Повечето писания в мрежата, а и не само, са на тема как да даряваме подобаващо орална любов. По този начин забравяме за изкуството на получаването. Бързането и дискомфорта, който си създаваме, фокусирайки се само върху крайния резултат – оргазма, пречи на пълната наслада от този акт.

Оралният секс е „упражнение“, което зависи от двамата партньори. Този, който получава това удоволствие от партньора си също има голямо участие. Ето защо е важно да се спазват някои препоръки, за да бъде тялото ви доволно и благодарно за преживяването.

Много хора подхождат към оралния секс като към метод за съкращаване на любовната игра. Всъщност към него трябва да се подхожда по коренно различен начин. До оралния секс трябва да се стигне чрез дълготрайна прелюдия, която ще повиши градуса на възбудата до краен предел.

Много е важно да се отпуснете преди да получите орален секс от партньора си, колкото и странно да звучи. Така усещанията ще са многократно по-наситени от очакваното.

Любовната игра, част от която е оралният секс, е двустранен акт и този, който получава трябва да съдейства на партньора си.

Как да направите получаването на орален секс още по-зашеметяващо?

Снимка: istock

Преди всичко се отпуснете

Звучи странно, но е факт. Много хора не се отпускат достатъчно по време на любовната игра и същинския полов акт. Важно е да се отпуснете, за да подготвите тялото си за предстоящото изживяване. Така усещанията ще са много по-наситени.

Сложете възглавница под таза си за по-голямо удобство, както за вас, така и за партньора ви. Пуснете музика. Не пестете ласки преди преминаването към същинската част, в която влиза и оралният секс.

Напътствайте партньора си в правилната посока. Добре е предварително да сте изучили добре тялото си, за да сте наясно какво ви доставя удоволствие и какво не. Мастурбацията е един от най-добрите начини за тази цел.

Не омаловажавайте любовната игра

Споменахме, че любовната игра е от голямо значение. Много двойки бързат да пристъпят направо към оралния секс като начин да повишат градуса на възбудата.

Според много специалисти обаче до оралния секс трябва да се достигне чрез предварителни техники. Той не трябва да е първата стъпка преди сексуалния акт, а степен, до която да достигнете след серия възбуждащи похвати. Няма да повярвате колко по-силни ще са усещанията, които ще изпитате.

Не спирайте да опознавате себе си

Няма значение по какъв начин точно ще го направите. Важно е да не спирате да изследвате тялото си. Мастурбацията, секс играчките, дори порното са начини да се асоциирате с определен тип получаване на наслада. За да изпитате най-върховните усещания, получени от партньора си, важно е преди това вие самите да познавате до краен предел тялото си.

Не се вглъбявайте в оргазма

Много мъже и жени правят тази грешка да се съсредоточат в достигането до оргазъм като по пътя към него бързат и прескачат моменти, които биха били ценни именно за достигането до върховната наслада.

Отпуснете се и правете секс като игра, като нещо, което ви забавлява, а не съсредоточава. Не че оргазмът не е важен, но ако мислите постоянно за това, няма да освободите съзнанието си за всички останали усещания, които ви предстоят по пътя към него.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 7 години )
nikoga ne moga da se otpusna dokrai , triabva da sum absoliutno uverena 4e liubovta n muja kogoto obojavam , kum men e iskrena i silna a ne mimoletna
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Какво майсторство!?Навеждам и главата, и толкоз!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар