Интимно

Пози за орален секс, които всяка двойка трябва да пробва

За повече чувствено изживяване

24.03.2016г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Оралният секс е много интимен сексуален акт. За много двойки той е по-специален от обикновения полов акт. Оралният секс помага да преоткрием своята сексуалност, тази на половинката ни, да получим зашеметяващи изживявания. В него, както и при същинският полов акт, трябва да има разнообразие. Споделяме няколко секс пози за чувствен орален секс, които всяка двойка трябва да пробва.

Секс поза „Тирбушон“

В тази поза мъжът се чувства като господар. Той е изправен, а партньорката му коленичи пред него. Тук и двамата могат да контролират темпото. Въпреки това, жената контролира степента на възбудата, интензивността на оргазма, а може просто да си поиграе и да задържи еякулацията на партньора си. Секс поза „Тирбушон“ е удобна за стимулиране на целия пенис, както и на тестисите.

Дълбокото „V“

В тази секс поза жената е легнала по гръб на спалнята близо до ръба. Краката ѝ са силно свити в коленете и възможно най-близо разположени до гърдите, но все пак леко разтворени. Партньорът ѝ коленичи и има възможност да стимулира както клитора, така и ануса.

Поза „Релакс“

Тази поза е подходяща за онези дни, в които ви се иска с по-малко движения от ваша страна да доставите максимално удоволствие на партньора. Мъжът трябва да легне леко на една страна, с разтворени крака.

Партньорката му също се е настанила удобно на спалнята, без да изпитва напрежение в коленете, врата. Тук темпото отново може да се определи от двамата партньори, но крайният резултат е в ръцете на жената.

Поза „Спайдърмен“

Една секс поза, която напомня за поза 69, но е далеч по-вълнуваща. Вие или партньорът ви трябва да легнете по гръб на спалнята като главата е разположена почти до ръба на леглото. Другият партньор се навежда, но краката му остават извън спалнята. Това е една отлична позиция, която ви дава възможността да стимулирате повече от една ерогенни зони на партньора.

Свързани статии

Поза „Диван“

Тази секс поза може да пробвате на дивана или на голямо кресло. Единият партньор трябва да легне на дивана с главата надолу и да повдигне краката си. Главата е на ръба, така че другият партньор, когато обгърне бедра около лежащия, също да бъде стимулиран и да получи максимално удоволствие. Позата прилича много на поза „69“, но в свит вариант.

Снимки: istock

Коментирай