Интимно

Любовен хороскоп за 30 януари – 5 февруари 2017

Очаквани повече романтика

30.01.2017г. / 16 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последните дни на януари и първите на новия месец, ще бъдат интересни за любовта. Повече романтика, нови възможности и повече разбирателство очакват зодиакалните знаци. Венера ще има заслуга за всичко това. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Пригответе се за една вълнуваща седмица по отношение на любовта. Марс се движи през вашия знак, и това ще ви зареди с повече сила, смелост да постигнете желаното. В същото време Венера също влиза в петък в знака на Овен, което ще донесе и повече романтика. Флиртове, закачки... Очаква ви интересен период. Тези от вас, които са обвързани знаят къде им е сърцето.

Телец

През тази седмица ще се чувствате така, сякаш връзката ви има нужда от повече захранване. Постарайте се по-често да оставате насаме с половинката, да разговаряте. Ако сте необвързани, но има някой, който е привлякъл вниманието ви, може да се окажете жертва на несподелена любов. Дали не е време да погледнете на друга страна?

Снимка: istock

Близнаци

Ще бъде чудесна седмица за обвързаните представители на зодията. Ще се забавлявате с приятели. Възможно е вашата половинка да ви окаже подкрепата си в някакво начинание. Ако сте необвързани, помолете ваш приятел да ви запознае с някого, който също е необвързан. Няма да бъдете разочаровани.

Рак

Предстои хубава седмица за Раците, в която ще могат да обсъдят с половинката си своето професионално бъдеще. Какви са вашите цели? Партньорът ще ви подкрепя повече от всякога. Той или тя дори може да изиграе важна роля върху промяната в кариерата ви. Късметлии сте, уважаеми Раци!

Коментирай