Интимно

Как да го накарам да ме обича?

5 начина да впечатлите някого и да плените сърцето му

03.04.2017г. / 10 56ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта невинаги идва изневиделица. Понякога трябва да се потрудите малко, за да ви забележи обектът на чувствата ви.

Желанието да имате връзка понякога трудно се скрива. Така човекът отсреща или се плаши и бяга от вас, или изобщо не разчита сигналите правилно.

Какво трябва да направите, за да ви обикне този, към когото имате чувства?

1. Използвайте езика на тялото.

За да провокирате разговор трябва да използвате скрити техники. Погледнете го в очите и се постарайте погледът ви да изглежда едновременно закачлив, усмихващ се, но и загадъчен. Намерете начин да го докоснете, сякаш случайно. Направете всичко възможно той да забележи всяка извивка на тялото.

2. Бъдете негово отражение.

Психолози обясняват, че инстинктивно ни е кодирано да харесваме някого, който прилича на нас по държание и разбирания. За да ви обърне внимание демонстрирайте сходни интереси, опитайте се да влезете в тона му на говорене, чувството му за хумор и заниманията, които обича.

3. Дръжте го наблизо.

Правете винаги така, че погледите и усмивките ви да се срещнат през деня. Внимавайте само да не изглежда сякаш го преследвате, защото това ще има обратния ефект.

 

4. Разкрийте нещо за себе си.

Когато споделяш нещо за личния си живот, въвличаш в него и човека насреща. Ако се постараете да го направите по-кокетно и непринудено, имате шанс усилията ви да се увенчаят с успех.

Споделянето предразполага към ответна реакция на споделяне и навлизане в света на другия.

5. Провокирайте адреналина му.

Адреналинът прави магии с човек. Ако този хормон се повиши в щастлив момент, който оставя прекрасни спомени, човекът, с когото тези мигове са прекарани, остава дълбоко впечатлен. Ето защо, ако успеете да го въвлечете в някакво приключение, което предполага повишаване на адреналина, шансовете ви да оставите трайна следа в сърцето му са големи.

Снимки: iStock

Коментирай