Интимно

Любовен хороскоп за 26 юни – 2 юли 2017

Хармония за Везните

26.06.2017г. / 12 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Лъв

Добре е обвързаните Лъвове да не обещават на половинката си неща, които не биха могли да изпълнят. Това може да стане причина за създаването на бариера във взаимоотношенията. Половинката ви ще бъде свидетел на празните ви приказки, които не са подплатени с действия. Много е важно да оправдаете очакванията на любимия човек, ако все още държите на тази връзка.

Дева

Любовният живот на Девите определено няма да бъде скучен. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват подкрепяни от любимия човек. Но внимавайте, винаги може да бъдете изправени пред ситуация, която да наруши хармонията ви.

Независимо дали сте в сериозна връзка или скоро сте започнали нови взаимоотношения, помежду ви ще се появи борба за власт.

Везни

Марс се намира във вашия партньорски сектор и ще ви окаже своята подкрепа. На такава ще се радвате и от страна на любимия човек, що се отнася до професионалните ви амбиции. Но всичко това, само ако работата ви не попречи по някакъв начин на домашния комфорт. Отделете нужното внимание на любимия човек и се радвайте на хармонията.

Скорпион

Дълбок и смислен разговор с партньора още в началото на седмицата може да ви накара да се почувствате по-интелектуално и духовно свързани. Ще се наслаждавате на мъдростта си, ще бъдете вдъхновени да споделите вашите мисли, чувства. Радвайте се на времето прекарано заедно.

Коментирай
Свободно време