Интимно

Любовен хороскоп за 24 – 30 юли 2017

Коя зодия ще има шанс за нова любов

26.07.2017г. / 09 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

В началото на седмицата може да почувствате известни ограничения, свързани с вашия любовен живот. Някой, с когото общувате любовно може да не ви носи тези приятни емоции, от които се нуждаете или може би сте попаднали в любовна афера, която не се е развила според очакванията ви. Ако е така, сега е моментът да прекратите тези връзки, а след това направете планове за вашето бъдеще.

Дева

Семейните задължения могат да попречат на щастието ви. Може да поискате от партньора ви да поема повече отговорности. Това може да се окаже критична точка за него, а за вас възможност да се докажете в кариерата. Добре е да поговорите и да намерите баланса, за да не се разочаровате.

5-те най-добри афродизиака

Везни

Вашите идеи относно любовта ще бъдат дълбоки. Ако се нуждаете от любовен съвет, не се допитвайте до роднини, даже запазете идеите си само за себе си на този етап. В противен случай, някой може да се опита да ги провали. До края на седмицата ще бъдете на една вълна с половинката си. Възползвайте се от времето прекарано заедно.

Скорпион

В началото на седмицата може да попаднете в криза по отношение на финансите ви. За щастие любимият човек може да се справя по добре с тези неща и да ви предложи помощта си. От една страна сте готови да приемете щедрото предложение, но от друга не сте толкова сигурни.

Помислете защо не бихте искали любимият човек да ви измъкне от положението, в което се намирате или намерете друг начин да се справите със ситуацията.

Коментирай