Интимно

5 начина да оправите връзката си още сега!

Спешни мерки за спасяване на отношенията с партньора

16.08.2017г. / 09 42ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Понякога се случва така, че връзката върви към пропаст поради различни причини. Те могат да се коренят, както в един от партньорите, така и в двамата. Често най-голямата грешка е, че не си даваме сметка как вредим на връзката си. 

Няма непоправими неща! Можете да спрете за момент, да осъзнаете, че ако продължавате в същия дух може и да съсипете отношенията си. За щастие има някои неща, с които можете да спасите връзката си. Кои са те?

3 неща, които научих след 3 години брак 

1. Спрете да режете партньора.

Ако го прекъсвате, режете пред хората, злепоставяте и критикувате, ако го апострофирате или подигравате, дните на връзката ви са преброени. Спрете да се държите така неуважително и дори унизително и ще спасите взаимоотношенията си. 

2. Не предполагайте, говорете.

За да няма недоразумения, криворазбрани аргументи, жестове, думи, постъпки – трябва да се говори. Не предполагайте какво е искал да каже или да направи партньора ви. Просто говорете с него, комуникирайте всеки път, когато нещо ви се струва нередно. Вглеждайте се повече в себе си, защото вие също може да наранявате без да си давате сметка. 

3. Не приемайте нещата твърде лично.

Драматизациите са лош театрален похват за една връзка. Не преигравайте и не се обиждайте от най-малкото нещо. Представете си как бихте се чувствали, ако на вас ви се цупят непрекъснато. 

7 ясни признака, че трябва да прекратите връзката си 

Свързани статии

4. Научете се да говорите езика на любовта на другия.

Прегръщайте се, докосвайте се, разменяйте си подаръци, приготвяйте си нещо за вечеря, прекарвайте повече време заедно, правете си любовни жестове. Използвайте различни похвати от езика на любовта, за да си покажете колко сте важни един за друг. 

5. Смейте се и се шегувайте един с друг.

Най-добрият начин да си оправите настроението и отношенията е смехът. Той винаги помага и може да излекува дори и страшните психологически драми.

Коментирай
Здраве и красота