Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 септември 2017

Рибите да внимават в комуникацията с партньора

11.09.2017г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лятото може да е почти приключило, но пък романтика няма да ни липсва. Разположението на планетите ще открие пред нас добър потенциал в любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Късмет в любовта очаква Овните. Емоциите, които ще изпитате, ще ви накарат да се почувствате така, сякаш сте изгубили ума си. Романтичните възможности са точно пред вас, затова отворете сърцето си. Потопете се в тях, защото това не е игра, а истина. Любовта е реална.

Телец

Това, което е любимо за вас, е да имате удобства и да ги споделяте с близък човек. Имате невероятен потенциал тази седмица, за да продължите напред с партньора си в създаването на най-добрия дом на мечтите.

Ако наскоро сте започнали да живеете заедно, ще установите, че периодът е безпроблемен. Ако сте необвързани, но има някой близо до вас, който ви е впечатлил, добре е да преодолеете страховете си. Разговор с този човек може да доведе до нещо невероятно.

Знаци, че твърде рано се омъжихте

Близнаци

Независимо дали сте необвързани или във връзка, способността ви да отваряте сърцето си и да давате любов по най-щедрия, разточителен начин, сега се увеличава. Няма да имате никакъв проблем да подкрепяте любимия човек. Вероятно ще кажете големи думи за любовта, дори и в ситуация с човек, с когото отскоро се познавате.

Няма да съжалявате за това, защото когато умът ви се свързва с това, което усеща сърцето ви, вие знаете, че имате нещо специално. Ако сте необвързани, напишете кратък списък с качествата, които искате да има човекът до вас. Прочетете го на глас и се подгответе за любовна магия.

Рак

Не всяка седмица ще носи промяна за вас в любовта. Тези дни определено ще бъдете фокусирани върху темата за парите. Професионалното развитие и финансите ви ще се радват на космическа подкрепа. Сега се нуждаете повече от всякога от подкрепата и на любимия човек.

Той или тя няма да се радват особено на новината, че ще трябва да променят своя график спрямо вас. Бъдете търпеливи, защото може би и половинката ви има важни начинания, които се нуждаят от вашата подкрепа.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
stranno , i za men ovena i za moite liubimi 4ove4eta bliznaci
отговор Сигнализирай за неуместен коментар