Интимно

Любовен хороскоп за 16 – 22 октомври 2017

Вълнуваща седмица за Везните

16.10.2017г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Предстои една динамична и интересна любовна седмица. Няма да липсват разногласия, но ще има и много възможности за промени. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията може да бъдат обсебени от това къде е партньорът им, какво прави. Във вторник Меркурий ще се премести в знака на Скорпион. Ако вашата привързаност към половинката ви е нездравословна, това определено ще натовари връзката ви. Ще се наложи да се борите с желанието си да контролирате всичко.

Помислете защо се чувствате несигурно във връзката си. Не забравяйте, любовта не се основава на контрол и може да расте само с взаимно доверие. Необвързаните представители на зодията имат шанс за нова любов.

Телец

Вашият любовен живот е напът да се подобри. Меркурий, планетата на комуникацията, ще се премести във вашия партньорски сектор във вторник и ще остане така до 5 ноември. Меркурий и Юпитер ще се „сблъскат“ в сряда, предлагайки на обвързаните Телци да вземат важни решения с половинката. Разговорите помежду ви ще бъдат още по-приятни и дълбоки.

 

 

Как да обичате жена от зодия Близнаци?

Близнаци

Вълнуваща ще бъде седмицата за Близнаци. Възможно е скоро да сте срещнали интересна личност, но има вариант за интересна среща и през следващите няколко седмици. Този човек ще улови ума и сърцето ви. Отдайте се на активен социален живот, забавлявайте се с приятели, но ще трябва да обясните на новата ви половинка, че вашите приятели заемат важно място в живота ви.

Рак

Меркурий ще се премести във вашия сектор на любовта във вторник. Не се изненадвайте, ако повече мислите, взимате решения и говорите за любовта. Под влиянието на Юпитер ще се увеличи желанието ви да споделите своите дълбоки чувства на някого. Ако сте необвързани, това е идеалното време да си уговорите първа среща. Избягвайте дългите комуникации онлайн, нуждаете се от истински разговор.

Коментирай
Здраве и красота