Интимно

Любовен хороскоп за 18 – 24 декември 2017

Очакват ни редица емоции

18.12.2017г. / 11 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През тази седмица благодарение на няколко планети ще успеем да постигнем напредък в разбирането на нашите идеали и убеждения. Някои представители на зодиака ще се радват на неочаквана романтика. Сатурн ще ни напомни, че в любовта трябва да се полагат усилия. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Необвързаните представители на зодия Овен е възможно тази седмица да срещнат някого и то по най-вълнуващия и неочакван начин. Насочете се към повече социални събития, като не пропускайте и пътуванията. Някъде ви очаква вълнуваща романтика. Що се отнася до обвързаните Овни, те ще могат да планират така мечтана ваканция с любимия човек.

Телец

Ако се намирате в любовна връзка, с половинката ще се почувствате така сякаш сексуалните ви взаимоотношения са подновени. Моментът е подходящ да споделяте повече време заедно, да се отдадете на тайните ви сексуални желания.

За необвързаните Телци, новините по отношение на любовта са обещаващи. Меркурий, владетелят на вашия романтичен сектор, ще ви напомни за себе си. Бавно, но сигурно ще получите това, от което се нуждаете в любовта.

Годишен хороскоп за 2018-а година

Близнаци

Най-накрая! Ще видите продуктивно движение в любовния ви живот тази седмица. Влиянието на Луната в партньорския ви сектор ще помогне да създадете ново начало за вас и половинката ви. Меркурий ще ви помогне да достигнете повратна точка в комуникацията с партньора.

За щастие и двамата ще гледате в една посока. Ако сте необвързани, направете всичко възможно да се забавлявате, да посещавате социални събития. Има голяма вероятност да се случи нещо интересно в любовен план.

Рак

Раците ще усетят влиянието на Сатурн, който ще навлезе във вашия 7-и дом на партньорствата. Така ще се задържи до 2020 година, затова се подгответе за значителни промени в отношенията. Ако имате брак или сериозна връзка, тогава вероятно Сатурн ще разкрие най-слабите връзки между вас и вашия партньор, като ще ви напомни да погледнете към тях.

И двамата ще положите усилия за укрепването на вашата връзка. Необвързаните Раци може скоро да срещнат своята сродна душа.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
iihhaa , palavkoto mi liubimo blizna4e , kogoto obojavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време