Интимно

За щастието и изневярата

19.06.2007г. / 09 03ч.
Аз жената
За щастието и изневярата

Прочетох с много голям интерес мненията на събеседниците и бих искала да допълня и с моето мнение по този въпрос, било то постоянната (повтарящата се) изневяра или за една вечер.

Поради емоционалността си, жените винаги страдаме, когато разберем за мъжкото предателство спрямо нас, ... сложно е. Тогава започва дилемата: “Да го направя ли, ако ми се отдаде възможност, или не?", ... "Ще предам ли чувствата му или не?"

Мили дами, можем да задаваме много въпроси, можем да имаме много теореми и твърдения, ... но никога няма да получим онова емоционално запълване, към което се стремим всеки ден, което търсим в семейството или извън него, ... всичко е въпрос на психика и на себеусещане. Лично аз не съм щастлива във връзката си, ... не получавам, поне според мен, достатъчно уважение, понеже всичко друго е много по-важно, работа, родители, приятели, отколкото аз. Отскоро започнах да се замислям дали да изневеря, ... понеже искам да се почувствам отново желана жена, ... искам да изпитам онези страхотни и разтърсващи ме оргазми, ... искам да съм жива.

Зная, че с това си откровение, ще си навлека гнева на по-голямата част от присъстващите, ... но бихте ли ми казали по колко живота живеем??? Дълбоко се разкъсвам от този факт, ... да изневеря ли, ... и мисля, че съм на крачка да го направя, .. понеже опитах всичко, за да подпаля отново страстта във връзката ни, (намаляване на теглото, нова прическа, после... нов цвят на косата, маникюр, педикюр, нови дрехи, разноцветно бельо, малки хитринки за вечеря, хитринки в леглото..) но нищо не помогна, удоволствието е само за него!!!

Когато една любов умира, ние не можем да умрем с нея, нали?? Затова, взех решение, .. аз ще изневеря, понеже има мъж, който ме поставя отново на пиедестал, който ме гледа с обожание, може да е и само за един път, ... но на жените им е нужно това, да им показват, че ги обичат, а не да броят, милите, колко пъти са им изневерили.

Мили дами, ... може да греша, но направете това, което ще ви направи отново щастливи, та било то и изневяра за една нощ, ... но го направете умно, без да разбира половинката ви, .. ние нямаме километраж или брояч, ... за да се разбере колко пъти сме били за миг щастливи, . извън “оковите” на скучния брак или изчерпана дълготрайна връзка, ... ДЕРЗАЙТЕ и успех!

Коментар: Здравейте, виртуални приятели! Преди време написах тази статия, понеже бях много наранена от отношението на приятеля си и връзката между нас. И ДА, аз му изневерих, направих го една вечер, ... Сега няма да се оплаквам, няма и да се похваля, но не чувствам вина. Нищо не се е променило, ... няма виновни, .. а аз бях наистина щастлива, една вечер, само за мен, .. внимание, нежност, романтика, а колко е хубаво да виждаш, че мъжкото присъствие пламти от нежност и страст, копнеж, въздишки, .. плам, .. м. м. м... усещането е, че съм жена!
Хареса ми да ме обграждат с нежност, .. а на кого не му харесва??? И така, аз за себе си взех решение, ... не изневерявам, просто вземам това, което си е мое, ... веднъж в месеца е добре, нали е профилактично!!! Целувки
Алекс Христова, 30 г.

Коментар: Здравейте виртуални приателки, напълно подкрепям изневярата за една нощ... и ние имаме нужда от внимание, при мен нещата се обърнаха... Мъжът ми се сети че все още изглеждам добре и стана даже ревнив...
Светлана Христова, 38 г.

Коментар: Здравейте! Ще ви кажа само едно – една жена търси навън това, което вече не получава вкъщи. Аз също изневерих. И щях да продължавам, но ме хванаха. И нещата сега са други – вече ме забелязват и ме ревнуват, разбира се. Но не отричам че ако мога ще го направя пак, но по-дискретно, за да си спестя скандалите. Просто това ми дава нещо различно.
Наталия Иванова, 25 г.

Коментар: Съкрушена съм и объркана. Имах щастлив брак до момента, в който съпругът ми замина в чужбина. Сега е студен и безразличен към мен, вече иска да се разделим, а аз още го обичам и не знам как да си го върна, изневяра би ли ми помогнала или навредила или всичко вече е свършило, не знам. Чувствам се самотна, обидена и унизена за това, че трябва да се моля за любов от бащата на детето ми.
Илиана Колева, 31 г.

Коментар: Напълно подкрепям коментарите на читателките. За разлика от тях обаче аз не съм изневерила на съпруга си и дори не се замислям, не за нещо друго, а защото болката, унижението и обидата не ми дават тази възможност, т. е. толкова съм разочарована от безразличието му напоследък, че за нищо друго не мога да мисля. Постоянните скандали заради другата ме погубват. Не на последно място и неговия “тепегьозлук” или иначе казано да те гледа в очите и да те лъже. С изневяра не би могло да се залепи онова, което се е счупило... не мислите ли така ?
Не че имам нещо против нея, напротив, тя може би носи донякъде удовлетворение, че си отмъстил, че се чувстваш пълноценен и т. н. Но в случая дали ще премахне непоносимата вътрешна болка? А за безразличието към мъжа допринесъл за това, защото неминуемо от целия този дискомфорт може да остане само едно безразличие...“празно и пусто”... А години преди това този човек е бил твоя принц, мъжът на мечтите ти...
Сабрие Хасан, 31 г.

Коментар: И аз изневерих и .. ме хванаха. За да тръгна на тази стъпка сама за себе си бях изоставена.. Както пред хората сме доброто семейство, както ни се радват всички, така той 6 месеца не се сети за мен като за жена. наказва ме – няма секс, нямаше празници – Нова година, няма весело прекарване, всички трябва да сме нацупени, няма Св. Валентин, няма, няма и 8-ми март, дори едно “Честит празник!” няма... Абсурдът беше, че на този празник са били изпратени два букета с цветя за мен в офиса от други мъже, колеги в бранша. И тогава се появи един мъж, нищо особено... нито по-красив, нито по-умен, нито по-млад, напротив. Имаше едно нещо, обаче... Знаеше как да ме накара да се чувствам принцеса, не с шампанско и ягоди, по-скоро с постоянно внимание, мила усмивка и постоянното: “Как си миличка, липсваш ми..". Така е от 3 месеца. Хубава връзка. Мъжът ми разбра... сега е ред на това да се разведем, и някак си... не ми е мъчно за това. Оставам сама и не ми е страшно, по-скоро усещам, че ще се почувствам свободна... Вместо да съм напрегната и уплашена, съм усмихната.. и май все повече..
Св. Томова, 33 г.

Коментар: Да, и аз изневерих само веднъж преди3 години, никой не разбра, но се и влюбих. Сексът беше страхотен, никога повече не съм изпитвала това, което изпитах тогава. Сега пак искам да го повторя, защото още съм влюбена в същия човек. Не се натискам, ако стане, така е било писано, но не съжалявам за нищо. Тогава се почувствах жива и искам пак и пак и пак.
Ниа Петрова, 26 г.

Коментар: И аз изневерих преди 4 години, поддържах връзката си почти година, беше прекрасно – чувствах се отново желана. Разделихме се като приятели, защото очаквах дете (не от него). Детенцето ми порасна, стана на 4 г. и тогава съпругът ми изневери, хванах го, разведохме се. Сега съм “неомъжена, бяла жена с малко дете и щастлива”!
Ава, 35 г.

Коментар: Здравейте момичета! И аз изневерих, въпреки, че много обичам приятеля си, стана, направих грешката и изневерих. Това не беше проблемът, защото съм го правила и преди, само че този път забременях. Приятелят ми обожава сина ни, не подозира нищо, аз се чувствам ужасно от факта, че го лъжа и не знам какво да правя. Историята е дълга, пиша я тук накратко. Не знам как да постъпя, да му кажа ли? Не знам, мисълта да го нараня и да му отнема детето ме убива, това по-скоро ще го убие него...
Ли Христова, 22 г.

Коментар: Здравейте! Аз съм на 14 години, но сам имала мн. връзки и мн. съм страдала. Силно обичах едно момче, любих се лудо, както никога, ходихме 1 месец и се привързах мн. към него, но стана така, че той излезе с др. на кафе и ми изневери с нея, мн. бавно го забравих, мн. страдах, но сега съм силна, това ми даде сила и сега не се давам. Изневярата е най-гадното и долно нещо. Аз това никога няма да го направя. Това беше от мен..
Жанет Ташева, 14 г.

Коментар: Развеждам се.. Имам връзка със свободен мъж, който не е причината за развода ми. Усещам, че понякога има връзки с други жени. Объркана съм.. Изневерява ли на мен по този начин? Има ли и трябва ли да има разлика в отношенията преди развода и след..?
Иванка Христева, 40 г.

Коментар: Видях за първи път толкова много жени, които да си признаят за изневяра!!! Но честно да си кажа, фактът не ме учудва! Когато един мъж се омъжи за теб, той престава да подарява подаръци, да те кара да се чувстваш желана(или поне повечето са така)!!! Аз щом съм тук и чета с интерес тези редове, сами можете да познаете, че и аз съм като вас – вече „отхвърлена“ откъм нежност, подаръци, нежни думи и т. н.! Нормално е за БГ мъже – не се примирявайте с тях!!! Търсете вашето място, във вашия живот!!!
Хели Костова, 30 г.

Коментар: ... Познато, нали? А в началото и аз както и всички останали си мислех, че “... моят мъж е различен и още – това никога не може да ни се случи на нас...” Да, ама не! Ето, че нещата се променят и че нищо вече не изглежда по същия начин – явно нито аз за него, нито той за мен. Моят основен проблем се породи от една конкретна случка. Имах колега, който съвсем явно беше влюбен в мен. В продължение на години /!!/ показваше нескрития си интерес към мен и даваше да разбера колко много ме харесва. След едно парти преспах с него и... от тогава минаха 3 години. Причината това да продължава е, че откакто съм с него, осъзнах колко всъщност хубав е секса... Как правенето на секс не означава заешко клатене 1 мин и после “бум”, нито пък “.. от вратата за краката” без дори да ти дадат възможност да поискаш и ти да правиш секс.... Оказа се, мили дами, че секса е свързана с любовна игра, с много нежност и ласки, с желание да те накарат да го поискаш повече, отколкото дори той те желае... А да, освен това след секса да иска да продължава да те гушка, да се събужда през нощта, да те притиска до себе си и да прошепва почти на сън ”обичам те..” Е, ако цената за това да се чувстваме просто жени – красиви и желани и от време на време да получаваме нужното внимание и нежност – се състои в изневярата... – Има ли нормална жена, която не е готова да плати...?!
Камелия Костова, 32 г.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Диляна ( преди 11 години )
Поткрепям всички тези жени ако имах възможност и ас бих го направила но само заради децатами се въздържам не искам те да страдат като мен както асъм страдала като малка
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
iliana ( преди 11 години )
az sashto izneverih nesajaliavam zashtoto behe neveroatno krasivo i prekrasno!Obicham sapruga si i seksa s nego sashto no moje bi imah nujda ot neshto razlichno!No imam problem vlubih se v drugia i sega se opitvam da go zabravia no mai ne se poluchava!Uspeh na vsichki!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
сиана 28 ( преди 11 години )
здравейте и маи почти всички тук сме с една съдба. И аз сам на пат да изневеря. Но се страхувам дане разбере. А имам нужда да бъда желана поне за малко,да се почувствам поне за малко желана жена.С мажът ми секса е за 5 6 мин. и то веднаж на 5 месеца.А всашност досега знам за 2 негови вразки .За едната разбрах от майката на момичето ,доиде э кащи ими каза за тяхната вразка за обидата която изпитах няма да говоря .Но поне дасе даржеше малко човешки , а тои обижда с такива тежки думи.Понякога ми минават мисли че повече немога да живея ,че тои можеби е прав .Но сега се появи тои и ме кара да се чувствам жива и да излезна от тази депресия.Ако има жени които щеме осадят нека ме садят те не живеят моя живот,зада усетят моята болка , обида ,вече неми останаха салзи
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Ивайла ( преди 11 години )
Здравейте...имам връзка от година и половина... но с мъж, който не живее във Варна, а на 130 км от мен... Обича ме много, дори има планове да се мести във Варна, за да е с мен ... Той е най-добрия човек на света, но аз му изневерих ... просто така... реших го за секунда ... да се отдам на една нощ, като дори аз самата не знаех какво търся... Не са ми липсвали внимание, нежност, дори напротив. С приятеля ми винаги съм се чувствала най-прекрасната жена на света...Все още не знам защо го направих, но явно нещо ми е липсвало, тръпка, емоция ... не зная... След това, осъзнах обаче колко много ми е давал моя човек и колко много всъщност го обичам... Другия не го видях повече ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Слънцето ( преди 11 години )
Какво да ви кажа Мили жени,толкова много обичам моето Слънце че дори за миг не съм си помисляла да му узневеря,заедно сме вече 9 месеца и си имаме такова доверие че едвали някой друг може да ми влезе под кожата или да ми хареа за да му изневеря,не е красив моят Слънчо,няма мусколи готино тяло,но е ЧОВЕК С МЕН,А именно това търся в един мъж,със секса за една вечер можеш само да си навлечеш гузната съвес,а за изневярата-"понеже тои ми изневери" мога да ви кажа мили дами,аз на ваше място не бих имала отношения повече с този човек,защото ако се изневери веднъж следва и втори и трети и в краи на сметка защо сте с този мъж?За за му изневерявате ли или тои на вас?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Моника ( преди 11 години )
И аз съм малка, знам че това бихте си казали. И колкото мога да съм разочарована на тази възраст толкова повече осъзнавам че няма смисъл да си тровиш нервите още от сега. Като се замисли човек, аз не съм песимистка, но не се срещат толкова често щастливи двойки, живяли заедно повече от 10 години например. Винаги има някакви проблеми, нали. Няма как, но като четох коментарите и се замислих за изневярата и когато желаеш др мъж... което идва от безхаберието на сегашния партньор: Според мене имате право, защото за да сте заедно той трябва да даде, дори и да сте женени, той трябва да дава защото е избрал да бъде с вас!!! Трябва да се намери баланса и двамата трябва да запазят поне искрата помежду си за да не се стига до раздяла. Мисля че това е рецептата или по скоро симптомите който трябва да се запазят за да е успешна връзката. Е, мен ме чака дълъг път, но след някой раздели съм си казала че по натам ще се занимавам с мъже! Искам да си изживея както аз искам детството, сега ние момента момичета :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
vili ( преди 11 години )
да започна отдалече-мъжът ми е с четири години по малък от менвръзката ни се разви по негово желание мен -си ме притесняваше разликатано постепенно се влюбих и не знам как стана но ние вече живеем заедно пета година -междувременно решихме да имаме дете после да подпишем-за успокоение на родата че детето ни не е *** и си има законни мама и тати -обаче още докато бях бременна той питаше мило нали ще отслабнеш после....е качих поне 20 кила и не съм отслабнала втора година вече... непрекъснато чувам -полека яж де не ти ли дойде повече-много бързаш като ядеш-хайде да направиш нещо по леко за ядене-а ти какво яде днес....ооо и си толкова гладна сега и т.н не мога да ви опиша колко пъти съм правила скандали и съм ревала -не ща той да ми прави забележки за килата-аз съм човека който един ден ще се вземе в ръце и ще отслабне-ако искано той започна все по рядко да се сеща че съм жена -преди имахме бурни и незабравими нощи-до като забременяхповече от две години вече сме родители-секса е по веднъж на месец а може и по рядко -набързо-не изпитвам удоволствие докато се събличаме ме оглежда критично-прави супер забележката че май още малко съм качила -е как да се отпусна и да се наслаждавамв интерес на истината преди ме ревнуваше-имахме скандали -сега след като съм по дебеличка-вече почти не се старае дори да каже че ревнува...щото си мисли че няма кой да ми обърне внимание като съм 80 килаСамо че..... се появи човека -той пък иска като има жена да е жена и половина където хване да останене съм предполагала че може да е толкова търпелив един мъж с жената -трябваше ми доста време за да се навия да опитам с него-естествено-нелегално в хотелче за кратко-уж на семинар уж на коктейл уж на парти с приятелкипървите опити за секс бяха трагични -за мен той се опитваше да направи всичко възможно да ми е приятно -аз непрекъснато мислех -оле ами сланините ми -ах как зле изглеждам оле стриитеблагодарение на новият мъж го преодолях -аз съм жена която обича секса-скорпион съм-и си мислех да остана с новият мъж който ме обича такава каквато съм .....но не мога да лиша детето от баща му-той обожава сина си и малкия не може без него-разкъсана съм между детето и новият мъжсъс съпруга ми съм само заради малкото ми съкровище....не знам колко ще издържа така
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 49 rate down comment
Ирина ( преди 11 години )
Вече съм на години, но когато съм била по млада изневерих на мъжа си, защото колкото аз му показвах, че го обичам повече, тай толкова повече ме упрекваше, че съм правела така да ме заглеждат мъжете...Историята ми е като всички останали, само че продължи 10 години и то с млад мъж, сексът беше страхотен, чуствах се обичана, обожавана. И той беше семеен и аз на практика си "живеех" повече с него отколкото ссъс съпруга ми.Поне като ме упрекват да има за какво! И за миг не съм съжалявала за изневярата! Разбрах много неща! Живейте момичета както Ви е добре!И не съжалявайте ако сте изневерили! И сега съм с мъжа си той е вече улегнал и поостаряхме...Но споменът е прекрасен
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
галя ( преди 11 години )
моят мъж също ме нарани със една уличница ,казаха ми че я водел по хотели,а тя не ходи с него за удоволствие ,а за пари ,защото при първият и мъж е живяла богато,от който има две дъщери,които остават при баща си,защото тя се омъжва за втори път за един от наще работници той е по малък от нея итя го будалка ,разбрах за връзката им миналата година когато му видях в разпечатката на неговия телефон нейният номер,направо се изумих ,мъжът ми да падне толкова ниско стая уличница която е обарвана от цяло село ,мъжът ми се промени не обръща внимание на двамата ни сина,а с мен се подиграва наричаме каквали не ,а за секс просто неможе и дума да става просто не изпитвам никакви чувства към него правя го някой път със маска на лицето до кога ще продължава това и аз незная ,чудя се дали да не си хвана някой мъж който поне в секса да ми дава повече
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Деяна ( преди 11 години )
Да, за какво са ви тези мимолетни удоволствия и тръпки, щом като те ще отминат и после всичко ще си бъде пак същото, сиво, скучно и т.н. - във вашите очи само. Потърсете това, за което няма преходност и остава, в него ще намерите истинската наслада.Е, признавам, и аз изневерих, или нещо такова. Приятелят ми беше в друг град, аз се запознах с момче, което беше весело, усмихнато и безгрижно, а не постоянно навъсен и мнителен като приятелят ми. Той си го изпроси - когато си вярна на някой и дори и не помисляш за друг, а той постоянно те подозира и следи, това е обидно и дразнещо. И какво, изневярата ми се състоеше просто в задушевни разговори с другото момче, понякога се държахме за ръка, докато си седяхме и просто говорихме, нищо повече! И това той го нарече изневяра. Чак след като скъсах с него се осмелих просто да целуна другото момче. Бившият случайно разбра за постъпката ми и ме разпъна на кръст, като че ли съм била негова жена през цялото време и жестоко съм потъпкала брака ни, или нещо такова, а аз исках и бях приключила вече с него... Както и да е, дълга история, казвам ви само едно - ако не намирате това, което търсите, в този до вас, по-добре първо си разчистете сметките с него и после се обърнете към този, който ви издига на пиедестал и тръгнете с него. И, да ви издам една тайна, скъпи женички, всичко ще се повтори отново и отново. Защото търсите не това, което трябва.;)Поздрави.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар