Интимно

Как се става перфектно гадже

03.09.2009г. / 11 16ч.
Мария Дуковска
Как се става перфектно гадже

Искате мъжът до вас да ви обожава, нали? Да сте единствената жена в живота му, най-прекрасното нещо, което му се е случвало. Това не е невъзможно, дори напротив. Има няколко определящи фактора, които могат да ви превърнат в перфектното гадже, за което всеки мъж мечтае.

За да сте супер приятелка, трябва да разберете какво разсмива мъжа до вас, какво му харесва във вас и да го използвате.

Не е тайна, че мъжете обичат личното си пространство, срещите с приятели, излизанията с тях. Това не означава, че не ви обича, но всеки човек има нужда от свободно време. Така и вие ще имате минутки само за вас, а разстоянието може да предизвика още по-голяма страст във връзката ви.

Друг фактор, който мъжете харесват у нас е независимостта. Мъжете обичат жени, които знаят какво искат. Но внимавайте, не ставайте твърде еманципирани, защото все пак мъжът е силната половина и трябва да усеща нуждата ви от него.

Показвайте интереса си към него. Не го подценявайте, мислейки, че мъжете не обичат да разговарят за проблемите си. Просто трябва да го предразположите и да го изслушате.

Поемете инициативата. Организирайте романтична среща за вас двамата, постарайте се да има разнообразие в секса и мъжът до вас ще го оцени. А вие ще сте перфектното гадже, за което всеки мъж мечтае. :)

* * *

Мъжете се влюбват в интересни жени
Есента е време за любов
Как да си свалите мъж?

Коментирай