Интимно

Секси коледни подаръци

11.12.2009г. / 12 17ч.
Мария Дуковска
Секси коледни подаръци

Идва Коледа, а вие още не сте купили подарък за него. Даже нямате и хубава идея. Пуловер, чорапи, бельо, рамка за снимка.... Всичко това вече сте подарявали стотици пъти. Любовни сувенирчета и плюшени играчки ви се струват детински за подарък на любимия мъж. Какво обаче ви остава?

Искате да го зарадвате с подаръка си, който да е и практичен, и не много скъп, и хубав, разбира се. Ами, сещаме се за... близкия секс шоп, където може да напазарувате именно такъв вид дарове.

Ето подходящ списък с еротични артикули, които да направят подаръка ви незабравим, изненадващ и удовлетворяващ:

Белезници
Задължителен атрибут за палавниците в леглото. Има го във всевъзможни варианти, от розови плюшени до метални, за любителите на по-груби ласки.
Цена: от 9 до 40 лева.

Секс карти
Един много забавен подарък са секс картите за игра. Те представляват карти с различните пози. Съчетават идеално полезното с приятното, тъй като несъмнено ще научите нови, неподозирани досега пози.
Цена: от 7 до 15 лева.

Кама Сутра
Най-известната книга за любовта, секса, позите и ерогенните зони, е Кама Сутрa, разбира се.  Най-популярният нейн вариант, който може да срещнете в книжарниците, е на Ватсаяна Маланага.
Цена: 30 лева.

Еротично бельо
Незаменим подарък, както за мъжа, така и за жената. Може да разчупите обстановката в спалнята, като освен за себе си, купите секси бельо и за него. Вариантите отново са много - от мъжка прашка до секси потник, или еротичен костюм.
Цена: започват от 14 лева.

Парфюм с феромони
Един интересен подарък е парфюмът с феромони, който предизвиква партньора ви и го възбужда, често без самият той да знае. Доколко може да се вярва на ефекта му, не знам, но си струва да се провери. Може би пък ви очаква дива и необуздана нощ...
Цена: от 30 - 90 лева.

Секси/закачливи тениски
Не толкова оригинален, но много достъпен и забавен подарък са еротичните тениски с картинки и различни надписи. Ако вашият партньор е "Секс бог" или "Bikini Inspector", ами, напишете му го! Подобни тениски се продават в повечето магазини, не само в секс шоповете. А най-лесно е да поръчате по интернет. Необходимо е само да посочите размера, който носи приятелят ви и да изберете щампа и надпис. А те са многообразни.
Цена за стандартни тениски: 14 лева.

Секси комплекти
За палавниците от висша класа са измислени и специалните секс комплекти, които са разнообразни, но най-често включват Белезници с пух, Маска за лице и пера за гъделичкане. Компонентите са различни, могат да бъдат бутилка вино, таблетки за мъже, влияещи добре върху еректилната дисфункция, прашки с отворено дъно, вибро-яйце, с което са достатъчни не повече от 3 минути за оргазъм и много други.
Цена: стартират от 25 лева и нагоре.

Най-добрите оферти може да намерите в онлайн секс магазините, тъй като там цените са по-евтини. Но ако сте авантюристи, посетете и някой еротик бутик и изберете най-доброто за вас.

Топ секси подарък е:
да се облечете в нова секси нощничка или еротично бельо, съчетано с дантелени ръкавици и да му направите зашеметяващ стриптийз. Изключително подходящ е костюм тип Снежанка, или за да не навлизате в излишни разходи, достатъчно е само да си купите палава шапчица и ефектът е гарантиран. Цена: Незабравима нощ!

* * *
Всичко за Коледа
Детски подаръци за Коледа 2009
Коледен подарък за колега

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
шопинггърл ( преди 11 години )
в кукумагазините има също звънче за секс /обкновено звънче, на което пише секс и като го звъннеш, значи е време за секс/ а в ндк-то на коледния базар видях и едни по-големи камбанки - ръчно рисувани, сега се сещам, че за глухите може да подарите и такава голяма камбанка. освен това съм виждала и едни големи дървени зарчета, на които са нарисувани пози за секс - също щура работа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар