Меню

Лингуини със свинско и зеленчуци по китайски

29 март 2012 | 17:04 | Аз жената
Добави в любими
Продукти:
350 г свинско бон филе
250 г лингуини (1/2 пакет)
1 зелена чушка
100 г гъби
1 тиквичка
2 моркова
1 каф. чаша бяло вино
соев сос
2 скилидки пресован чесън
черен пипер

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Сваряваме пастата според указанията на опаковката, като слагаме малко олио и сол във водата след като заври. Запържваме нарязаните зеленчуци в малко мазнина в дълбок тиган тип „уок“. След като омекнат ги изваждаме от тигана. В същия тиган запържваме чесъна. Добавяме месото, нарязано на кубчета и го задушаваме. След това добавяме виното, соевия сос и черния пипер. Връщаме зеленчуците и сварената паста в тигана и оставяме на котлона още около 10 мин., за да се смесят ароматите.

Рецептата е от конкурса „Какво сготвих днес“

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай