Меню

Риба треска с чили сос

9 септември 2013 | 09:50 | Михаела Лазарова
3 от 1 гласа
Добави в любими
2 бр риба треска(или друга) почистена 
1-2 глави лук
3 червени чушки
1 чаена лъжичка чили на прах
400 г домати
риган
кориандър
сол и черен пипер
зехтин
150 мл бира

Продукти
Приготвяне

В тенджера се задушават лукът и чушките. Към тях се добавят риганът и чилито. Разбърква се добре и се добавят бирата и доматите. Продължавате да готвите соса докато се посгъсти. В тавичка поставете рибата и залейте с чили соса. Добавете кориандър, сол и пипер на вкус. Сложете я във фурната и печете до готовност на рибата. Към това ястие може да добавите сварен кафяв ориз или задушени картофи.

Опитайте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай