Меню

Свинско със зелен фасул и картофи

11 ноември 2013 | 12:40 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1 кг свинско месо за готвене
1,5 кг зелен фасул
1 кг картофи
2 глави лук
2 обелени домата
червен пипер, черен пипер, сол
една връзка копър
10 скилидки стрит чесън

Продукти
Приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнината. Към него се прибавя свинското месо, което е нарязано на парченца. След като месото се задуши, сложете зеления фасул нарязан на парченца на големина около 3 см и картофите също нарязани на парчета като за яхния. Добавете малко червен пипер и копър. След като фасулът, картофите и месото са готови, сложете доматите и чесъна и гответе още около 10 минути. Добавете сол и черен пипер на вкус.

Опитайте още:

Снимка: Sxc.hu

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
nana ( преди 10 години )