Меню

Бърз сладкиш с течен шоколад

17 май 2018 | 06:40 | Михаела Лазарова
5 от 4 гласа
Добави в любими
400 г течен шоколад по избор
6 яйца
5 прахчета ванилия
50 г счукани ядки по избор
30 г стафиди (по желание)
сладолед (по желание)

Продукти
Приготвяне

Разбийте добре яйцата с миксер. Добавете към тях ядките, ванилията, стафидите (добре е предварително да бъдат накиснати във вода или коняк, ако ще слагате от тях) и течния шоколад. Разстелете в тавичка, на дъното на която е поставена домакинска хартия за печене. Изсипете сместа и печете в предварително загрята фурна на 170 градуса до готовност (трябва да хване кафява коричка). При сервирането може да добавите и топка сладолед.

Снимка: Sxc.hu

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай