Меню

Салата с риба тон

8 март 2014 | 11:10 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1-2 консерви риба тон
3 яйца
няколко листа салата айсберг (или маруля)
4 стръка пресен лук
1 бр краставица
майонеза
сол
лимонов сок
100 г сирене чедър, синьо сирене или пармезан

Продукти
Приготвяне

Най-напред сложете яйцата да се варят. Накъсайте или нарежете няколко листа от салатата айсберг и ги сложете в купа. Добавете рибата тон, краставицата, нарязана на тънки колелца и лука. След като яйцата се сварят, ги нарежете на малки парченца и сложете и тях към останалите продукти. Добавете една две лъжици майонеза, пресен лимонов сок, сол, и настържете сирене чедър, пармезан или синьо сирене.

Снимка: photl.com

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай