Меню

Принцеси с моцарела, пармезан и майонеза

6 юни 2014 | 10:21 | Михаела Лазарова
Добави в любими
1-2 франзели
2 големи глави лук
5-6 скилидки чесън
3 топки моцарела
150 г пармезан
300 г майонеза 
няколко стръка магданоз

Продукти
Приготвяне

Нарежете лука и чесъна на ситно и ги задушете в малко мазнина. В купа комбинирайте настърганата моцарела, настъргания пармезан и майонезата. Добавете и малко черен пипер и наситнен магданоз.

Когато зеленчуците са задушени, може да нарежете франзелата. Поставете върху всяко хлебче малко от задушените лук и чесън и върху тях от майонезената смес. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса.

Снимка: thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай