Меню

Шмеркезе с катък и печени чушки

7 октомври 2014 | 11:40 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 опаковка катък
150-200 г сирене
6-7 печени чушки
2 скилидки чесън
половин малка глава лук
олио
черен пипер
магданоз

Продукти
Приготвяне

Сложете в купа катъка и натрошете сиренето. Добавете изпечените и нарязани чушки и разбъркайте или ги декорирайте в чинията около катъка със сиренето. За да не загубят своя опушен аромат, ви съветваме да не ги изплаквате, след като премахнете обелките от тях.

Разбъркайте добре и овкусете с черен пипер, стрития чесън, няколко капки олио и много ситно нарязан лук. По желание добавете и няколко стръка магданоз.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай