Меню

Гювечета с тиквички и яйце

22 април 2016 | 00:31 | Илияна Николова
4 от 7 гласа
Добави в любими
2 тиквички
2 големи домата
1 яйце
3 супени лъжици зехтин
2 щипки сол
1 червена чушка
2 стръка копър, нарязан
100 г кашкавал, настърган
1 щипка черен пипер
40 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Тиквичките нарежете на ленти или кубчета. Доматите нарежете на четвъртини, чушките на жулиени. Намажете гювечето със зехтина. През това време овкусете зеленчуците с подправките.

Поставете всичко в гювечето. Отгоре чукнете яйцето. Поръсете с настъргания кашкавал. Печете в загрята на 200 градуса фурна за около 30 минути.

Снимка: YouTube

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай