Готварство

Гъбена каша

Гъбена каша
Продукти:
около 200 г печурки (може и челадинки, пресни или замразени) 50 г масло 2 лъж. олио 4-5 лъж. брашно сол черен пипер
Приготвяне:

Гъбите се нарязват на парченца. Сваряват се в подсолена вода. Маслото и олиото се загряват и в тях се запържва до златисто брашното. Постепенно с бъркане се добавят гъбите и бульона. На слаб огън с бъркане се досварява кашата още няколко минути. Добавя се черен пипер.
Добър апетит!

Каша с пиле

 

Сигнал за нередност в статията

Изпрати

Изпращане на статия

Изпрати


Коментари 7

Напиши коментар
  • 7

    mitko

    преди 1 година

    probvyl sym q tazi ka6a dobra e
  • 6

    Jenia

    преди 1 година

    Na gabenata kasa nai-otiva Tarus ( Estragon) -podpravka. "Prost kato gabena kasa" sigurno ste ia 4uvali tazi pogovorka !
  • 5

    Dimitar

    преди 1 година

    Mнoго kpacuвa cтaнa! A пък вoдaтa мoжe дa ce uзвapu, ako вu e в пoвeчe :)
  • 4

    Мери

    преди 1 година

    Ако пък вместо вода използвате прясно мляко резултата е невероятен !!!
  • 3

    Иван

    преди 1 година

    Ами току що я направих доволен съм.стана много добре само искам да кажа на Мартин приятелю то си е до човека всеки иска различен резултат и съответно различно количество вода на око както се казва ;)

Напиши коментар

Моля, въведете кода в полето *

Изгодни оферти

Puls

Tialoto