Меню
Готварство

Прочутата диня с мастика

30.06.2008г. / 17 37ч.
Аз жената
Прочутата диня с мастика

Ето още една идея, поощрена от съпруга ми. Става дума за прочутата диня (3-4 кг) с мастика (300 г да речем). Алкохолът се инжектира в плода, а после пивката диня си отпочива в хладилника. Повечето мъже казват, че така питието само се хаби, но тази прохлада е станала легендарна, не съм я изобретила аз:)), тествана е ! Може би ще пробвате?!

* * *

Салата от летни плодове и шампанско

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Люс ( преди 11 години )
Има си известна руска поговорка за вкусовете и приятелите.:)А и една диня е два - три лева!Лятото е за опитване на какво ли не!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
pirin ( преди 11 години )
Не се лъжете и не съсипвайте динята! Първо, става много скапано, второ вкуса става никакъв, а май-вече убиват се ароматите и на динята, и на мастиката. Това може да се използва само ако човек е попрехвърлил мярката и пръста за обратно изхвърляне от корема не помага
отговор Сигнализирай за неуместен коментар