Меню

Салата с пилешки дробчета

22 август 2008 | 12:23 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
300 г пилешки дробчета
250 г грах от консерва
1 морков
2 глави лук
1 връзка пресен лук
2 с.л олио

Продукти
Приготвяне


Приготвяне:
Сваряваме дробчетата в подсолена вода. Рендосваме моркова и лука. Задушаваме ги в предварително загрятото олио. Нарязваме сварените дробчета и ги смесваме със задушените лук и морков, прибавяме граха и нарязания на ситно пресен лук. Салатата е подходяща за страдащи от анемия.

Снимка: thinkstock

Рецептата е от конкурса "Здравословно и вкусно".

* * *

Градинарска салата
Италианска салата
Салата Часовник
Украса за салата от варени яйца

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай