Меню

Свинско в йенска тенджера

1 декември 2008 | 12:04 | Аз жената
3 от 1 гласа
Добави в любими
Продукти: 
свински пържоли (около килограм) 
голяма глава лук 
две парченца сурова наденица 
250 г пресни печурки

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Пържолите се начукват и се изпържват в тиган. Отделно се запържват лукът, гъбите и наденицата. След това в йенска тенджера се редят ред пържоли, върху тях лукът, гъбите и наденицата и така докато свършат продуктите. Поръсва се с чубрица и чер пипер. Най-накрая се налива 1 каф. чашка вода. Пече се във фурна за около половин час.

* * *

Участва в конкурса “Коледна и новогодишна трапеза

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай