Меню

Пълнени яйца за ордьовър

4 февруари 2010 | 15:30 | Аз жената
Добави в любими
4 яйца 
3 суп. лъж. майонеза 
2 3-4 кисели краставички

Продукти
Приготвяне

Сварете яйцата добре. Оставете да се охладят, обелете и нарежете на две по дължина. Извадете жълтъците, намачкайте с вилица. Добавете майонезата и нарязаните на ситно краставички. От сместа напълнете обратно белтъците. Ако ви остане смес поставете в купичка – това е приятен яйчен пастет. 

Подредете в чиния, поднесете като предястие или гарнитура.
Добър апетит!

* * *

Пълнени гъби с кашкавал
Мус със стафирани маслини

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай