Месото както е цяло парче сваряваме в тенджера под налягане.
Картофите и гъбите измиваме и нарязваме на едро. 
Запържваме в сгорещена мазнина. 
Подправяме, посоляваме и разбъркваме. 
Месото обезкостяваме и нарязваме на едри порционни парчета. 
Парчетата слагаме в огнеупорен съд, разпределяме около него запържените картофи и гъби. 
Подреждаме отгоре нарязаната на колелца червена чушка и заливаме с част от бульона, в който се е варило месото. 
Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса до готовност на картофите. Поръсваме с пресен магданоз и джоджен. 
Приятен апетит.
Снимка: thinkstock
* * *
 Празничното агнешко на Милена 
 Гъби с масло 
 Най-добрите готварски рецепти за Великден