За дома

Поканете природата във вашия дом

17.06.2011г. / 14 08ч.
Аз жената
Поканете природата във вашия дом

Колкото по-високи стават температурите, толкова повече се увеличава желанието ни да бъдем сред природата. Ако нямате тази възможност, поради натоварен ежедневен график, решението е да пренесете част от нея в дома си и да се погрижите за създаването или поддържането на зелено пространство, което ще бъде винаги близо до вас.

Независимо дали имате двор, градина, открита веранда или просто тераса, не се страхувайте да експериментирате и да използвате тези пространства за отдих, релаксация, а защо не и за парти на открито.

Мебелите за градината могат да бъдат от различни материали, всеки от които има своите предимства – алуминият е лек и водоустойчив, дървото е класическо и удобно, а желязото – аристократично и елегантно.

В Aiko ще откриете невероятен избор от градински мебели с алуминиеви конструкции и от PVC ратан, които са подходящи за неблагоприятни атмосферни условия и са UV защитени. Добър вариант за предпазване на градинските мебели, които не са добре защитени от лошите метеорологични условия, е използването на големи чадъри или шатри.

Богато разнообразие от тези артикули можете да намерите в магазините на Aiko.
Градинските мебели, които използвате за отдих и уединение, можете да аранжирате с възглавнички в пастелни и меки цветове. Това ще внесе в обстановката допълнителен уют и хармония.

Добро интериорно решение е градинските ви мебели да бъдат разположени на специално изградена за това стабилна платформа и да бъдат оформени като отделен кът за хранене (оптималният брой места в такъв кът е 4-6, за да се избегне претрупване на интериора). Ако нямате намерение да правите от градината си открита трапезария, а място за почивка, можете да разположите подходящите за целта мебели според личните ви предпочитания – на сянка или пък на слънце, в случай, че ще правите слънчевите си бани там.

Ако не разполагате със специален открит оазис, а имате само балкон, можете да го декорирате със сгъваеми столове или шезлонг. Монтирайте стойки за саксии и сандъчета за цветя на парапета за допълнителна свежест и добър изглед на Вашата импровизирана градина в градски условия.

Направете своя избор от многообразието мебели за градина и аксесоари в магазините на Aiko или и на: www.aiko-bg.com

Коментирай
Свободно време