За дома

Подредба на дома за привличане на положителната енергия

... което ще ви донесе любов, късмет, щастие и успех

13.02.2014г. / 15 30ч.
Илияна Николова
Снимка: architectureartdesigns.com

Снимка: architectureartdesigns.com

Както знаете, фън шуй е древно китайско изкуство за подредба на дома така, че да се балансира потокът от енергия, за да се подобри здравословното състояние на семейството, шансовете за успех, материалното благосъстояние и любовта в дома.

Поставянето на определени обекти на определени места в дома е от съществено значение за канализирането на енергията. Освобождаването на пространство и премахването на излишното натрупване на стари и ненужни вещи е началната стъпка във фън шуй. В противен случай енергийните потоци се задръстват и декорацията, която ще направите в последствие няма да има същия ефект.

Ако искате да промените дома си така, че да внесете мир, любов и просперитет, има няколко прости начина да го постигнете!

За хармония


Поставете големи купи с пресни плодове на кухненския плот и масата. Кухнята е помещение с голяма важност, тъй като там се събира обикновено цялото семейство, затова е добре постигането на хармонична енергия да започне оттам!

Поставянето на няколко портокала във фруктиерата ще ви донесе допълнително късмет!

За успех

Свързани статии

Поставете вази със свежи цветя навсякъде в дома, където има врати и прозорци. Ако не разполагате със свежи цветя, можете да използвате картини или снимки на цветя. Те озаряват жилището, облекчават стреса, повишават производителността и творчеството, което може да бъде предпоставка за голям успех в бъдеще!

За любов


Сложете две купчинки от по няколко възглавници в двата ъгъла на спалнята. Можете да го направите и на дивана във дневната. Това ще внесе усещане за топлина, спокойствие, сигурност, обич и ще засили положителните ви емоции. Тази тенденция ще отвори пътя на енергията ви към любовта.

За щастие


Според преданията във фън шуй каквото видите преди да си легнете и каквото видите, когато се събудите – то ще повлияе в огромна степен върху живота ви. Затова не е добре да поставяте огледала, които отразяват директно леглото ви. Поставете снимки на вас и близките ви на нощните шкафчета – така първото нещо, което виждате ще са те.

За финансово благоденствие


Водата е източник на живот, енергия, богатство и късмет. Затова поставете малки съдове с чиста вода до вратите в жилището ви – най-вече до входната врата. Така ще засилите положителната енергия в дома си, което ще ви донесе богатство и късмет.

Снимки: architectureartdesigns.com; photl.com

Коментирай