Здраве и красота

Стилна биогривна е идеалният коледен подарък

Купете две биогривни Мега-Смарт и получавате безплатен подарък биоколие!

06.12.2012г. / 16 00ч.
Аз жената
Снимки: Мега-Смарт

Снимки: Мега-Смарт

Коледните празници наближават и сред най-коментираните и вълнуващи теми е изборът на подарък за любимите ни хора. Трудно ще се сетим за по-приятен повод за усмивка и добро настроение по празниците от хубавия коледен подарък, дарен ни с любов.

Ако и вие сте в предпразнична треска и се колебаете какво да подарите на скъпите за вас хора, нашето предложение е красиво бижу. Но не какъв да е накит, а гривна, която освен със стилен дизайн, спомага и за общия тонус на тялото, влияе позитивно върху здравето и подобрява качеството на живот.

Биогривната Мега-Смарт е идеалният коледен подарък за член от семейството, близък приятел или колега. Подходяща е за носене, както от възрастни хора, така и от деца. Проведени са множество лабораторни тестове, които доказват положителното й въздействие върху организма.

Само през месец декември може да закупите две биогривни Мега-Смарт и ще получите безплатен подарък биоколие. Цената на една биогривна е само 49 лв.

Медицинското бижу Мега-Смарт съчетава 5 активни елемента: дълги инфрачервени лъчи, органичен германий, неодимов магнит, отрицателни йони и вулканична лава. Всички те оказват мощно влияние върху различни заболявания, като заедно с това се подобрява общият тонус и качеството на живот на болни и на здрави.

Как действа гривната:

Гривната отделя инфрачервени лъчи от дългите диапазони, които с проникването в кожата влизат в контакт с водните молекули. От възникващия резонанс се засилват микровибрациите, повишава се температурата на тъканите, разширяват се кръвоносните съдове. Благодарение на по-високата микро- и макроциркулация на кръвта се осигурява по-добра работа на тъканите. Натрупаните токсини се извеждат леко и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките. Организмът се справя по-добре с възпалителните процеси, засилва се имунитетът. Лъчите спомагат още за защита на ДНК от вреди и структурни изменения, имат антиракови свойства.

В същата посока действа и вграденият в гривната органичен германий. Способността му да намалява напрежението в кръвоносните съдове носи спасение от мигрена, подобрява съня, ефективен е при нервни смущения. Неодимовите магнити оказват положително влияние при прекарани инсулти, инфаркти, анемия и кръвозагуби. Имат изключителен болкоуспокояващ ефект при ставни заболявания.

Един от проведените тестове, свързан с измерването на телесната температура, показва, че носенето на гривната поддържа нормалната телесна температура, дори и по време на излагане на вредните излъчвания на мобилните телефони.

Биогривната се предлага в два цвята – бял и черен.

Модерното красиво бижу е сертифицирано и спасява от мигрена, високо кръвно налягане, безсъние, висок холестерол, ставни болки.

Гривната може да се носи непрекъснато – 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Няма никакви опасности за здравето Ви. Желателно е да спазвате инструкциите за употреба, за да запазите добрия вид на гривната. Медицинското бижу е алтернативен подход за спомагане на Вашето здравословно благосъстояние и не може да замести предписаното Ви от Вашия лекар медикаментозно лечение, по тази причина не е редно да го спирате.

Официален вносител на гривната за България е фирма „Мегасмарт България“ ЕООД. Фирмата е притежател на цялата документация и сертификати, които гарантират качеството, произхода и оригиналността на продукта.

Повече информация може да откриете тук: http://www.megasmart-bg.com/

* Платена публикация

Коментирай