Здраве и красота

Тайните за красота на актрисата Вили Марковска

Младата и талантлива актриса Виолета Марковска разкри своите тайни за красива коса и скалп в три стъпки с нова козметична серия за грижа за косата

17.05.2013г. / 14 00ч.
Аз жената
Тайните за красота на актрисата Вили Марковска

Популярната и чаровна млада актриса Виолета Марковска разкри своите добре пазени тайни за красив, здрав и свеж външен вид в новооткрит бар в София. Вили показа на гостите своя режим за разкрасяване под формата на танц и театрален етюд, подготвяйки се за вечер навън заедно с приятелки. Като една истинска дама, Вили танцува и се движи женствено, докато разказваше на гостите тайните, с които тя поддържа кожата си и за новия задължителен продукт – хидратиращата серия за кожа на главата и косата Moisturizing Scalp Care от head & shoulders

Имам няколко трика, благодарение на които изглеждам винаги добре, женствена и уверена. Наричам ги мои малки тайни и обичам да ги правя почти ежедневно.“ – сподели Вили Марковска. „Ние жените трябва да имаме своите разкрасяващи хитринки, за да бъдем, да се чувстваме и изглеждаме винаги красиви.“

„Истината е, че всичко зависи от добрата хидратация. Това важи дори за кожата на главата. Подхранената и хидратирана кожа на главата е основата на красивата коса, чак до краищата ?.“ – продължи Вили.

Трите продукта (шампоан, балсам и интензивна маска) предпазват косата от извънредна дехидратация – помагат за поддържане нивата на влага, а в резултат косата е податлива на стилизиране. Това е „умно хидратиране“ в три лесни стъпки:

Измиване с шампоана: с масажни движения с върховете на пръстите образувайте пяна, която нежно да почисти и премахне замърсяванията и омазняването от косата и скалпа. Лесен за изплакване, шампоанът доставя т. нар. Актицинк комплекс – активни съставки за борба с пърхота там, където са най-необходими и възстановяване на естествения баланс на влагата на кожата на главата.

Разнесете балсама от серията, подходящ за всекидневна употреба от скалпа чак до краищата, преди да изплакнете добре. Продуктът, съдържащ Актицинк формула, е създаден за да запази защитата срещу пърхот, която шампоана осигурява. След употреба, косата е хидратирана за по-дълго, мека и нежна, значително по-лесна за стилизиране.

Следва маската: нанесете я върху скалпа и позволете на богатата и хидратираща консистенция да обхване всеки косъм, докато помага на скалпа да възстанови естествения си баланс от влага.

Почувствайте пълния потенциал на маската, втривайки я внимателно в скалпа за около 2 минути. Нежният масаж ще активира формулата и в същото време ще си осигурите малко време лично за Вас, наслаждавайки се на отпускащия и деликатен аромат на маската. Преди да измиете продукта, разнесете по дължината на цялата коса. (Използвайте 2 пъти в седмицата за оптимален резултат.)

Впечатляващото в новата серия продукти за коса е именно новата маска, която се грижи за скалпа. Създадена да работи заедно с шампоана и балсама, продуктът хидратира косата и тя изглежда красива от скалпа до краищата.

Използвайки най-добрите технологии, трите продукта предоставят грижа без утежняване с активни съставки, които предпазват косата от загуба на влага като подпомагат поддържането на нивата на влажност, а косата е по-лесна за стилизиране. Всеки един от трите продукта съдържа специална формула, която осигурява красив и здрав вид на косата.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
soni ( преди 10 години )