Здраве и красота

Как маникюрът да се превърне в бижу?

Вижте няколко добри идеи

03.10.2013г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: fundamentallyflawless.co.uk

Снимка: fundamentallyflawless.co.uk

Красивият и добре направен маникюр може да замени дори бижутата към вашия имидж. Той може да е в ярки цветове в комбинация с щампи, камъни, брокат, перли и т. н. Как маникюрът ви да се превърне в едно малко бижу? Вижте тези красиви идеи с няколко съвета за това как да ги поставите върху ноктите си.

Всички камъчета, капси и перли може да закупите например от онлайн магазини за принадлежности за маникюр или пък в специализирани такива.

За тази идея ще ви трябват черен лак и няколко златни капси. След базата за лак трябва да нанесете 2 пъти от основния цвят. Изчакайте да изсъхне. По края на нокътя нанесете малко количество безцветен лак и започнете да поставяте капсите. За да ги наместите по-лесно, може да си помагате с клечка за зъби.

За да си направите този красив маникюр се нуждаете от малки златни перлички и много тънко златно синджирче. Такова синджирче може да намерите в кинкалериите, там се продават на метър (обикновено).

Свързани статии

Поставете два пласта лак с плътен цвят. Тук е използван черен, но вие бихте могли да пробвате с червено, патладжан и други. Нарежете синджирчето на малки парченца с приблизителна дължина около сантиметър ( зависи колко е широка нокътната ви плочка).

Нанесете два пъти от основния цвят лак и изчакайте да изсъхне. Синджирчетата ще трябва да закрепите като предварително поставите малко топ лак върху желаните от вас нокти. Поставете бижуто и с помощта на клечка за зъби регулирайте, за да получите такава права линия. По същия начин закрепете и златните перли.

В парфюмериите може да закупите лак, към който има специално печатче, което прави тези линии. Поставянето им е лесно. След като лакът изсъхне, поставете на ноктите няколко камъчета за разкош, които да фиксирате с топ лак.

Виждате, че с минимални усилия може да имате красив маникюр, който всички да забележат.

Снимки: thenailasaurus.com

Коментирай