Здраве и красота

Спирала висока толерантност за чувствителни очи

Без парабени и парфюми, подходяща за дами, които носят контактни лещи

24.10.2013г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Спирала висока толерантност за чувствителни очи

Нанасяте ли спирала на миглите си? Ако отговорът ви е не, вероятно той се дължи на това, че очите ви са чувствителни, носите контактни лещи и всички спирали, които сте ползвали до момента, дразнят кожата и очите. Една на всеки две жени твърди, че има чувствителни очи и, че някои от тях дори се отказват от употребата на грим, поради изключителна чувствителност.

Вече има Спирала висока толерантност на Avene, благодарение на която миглите са обемни, извити и разделени, без сплъстяване и дразнене на очите, дори и при тези дами, които носят контактни лещи. Спирала, с която миглите ви преминават в друго измерение. Благодарение на пионера в медицинския грим дори и най-чувствителната кожа може да подчертае своята красота по естествен начин.

Серията за медицински корективен грим предлага иновативни формули, които съчетават удоволствие с фина текстура с безупречно покритие, с възможността чувствителната кожа вече да не се приема като наказание. Вниманието се фокусира върху спиралата с висока толерантност, защото това е поредния жест към всички дами.

Статистика показва, че един милиард спирали за очи се продават всяка година (всички канали за дистрибуция) и 54% от жените споделят, че не могат да живеят без нея. С новата спирала висока толерантност освен озарен поглед и красиви мигли, вие си гарантирате до 8 часа издръжливост на грима.

Тайната на красивите мигли се крие в несравнимата четка, която от едната си страна извива миглите, а от другата придава обем и разделя прецизно всяко косъмче. Искате да нанесете допълнителен слой от спиралата? Няма проблем.

Съдържанието на акациева смола позволява повторно нанасяне на спиралата на няколко пласта, един след друг, за по-голяма плътност и обем, без слепване и натежаване на миглите.

Този натурален полимер с обвиващи и филмогенни свойства обвива всяка мигла с преминаването на четката и позволява прецизно открояване на всяка мигла. Супер леките микро-перли на прахообразни силикати са включени във восъчна фаза (маслена фаза), за увеличаване обема на миглите, запазвайки естествения ефект.

Без дразнене, без парабени, феноксиетанол, хлорфенезин и ароматизатори, спиралата не само че е лесна за нанасяне, но и лесно се премахва. Може да я откриете в два цвята-кафяво и черно.

Като допълнение към нея не пропускайте и останалата нежна грижа за красотата – фина пудра, която може да се ползва и като руж, крем пудра, коректор, молив за коригиране на вежди, красиви и нежни нюанси на дуо-молив и червило, с които да подчертаете красотата на вашите изкусителни устни.

Снимка: Avene

Коментирай