Здраве и красота

Как да си направите красива булчинска прическа?

Бъдете най-красивата в сватбения ден

20.11.2013г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: joannagoddard.blogspot.com

Снимка: joannagoddard.blogspot.com

Обикновено булката иска в косите й да се съчетават няколко идеи като букли, плитки. Да има красиви фуркети с камъни, перли. Споделяме една идея за бърза, лесна и красива булчинска прическа.

Нея може и сами да си направите или да се оставите в ръцете на опитен фризьор, който само за няколко минути да ви направи красиви. Това, което ви трябва са няколко фуркети, тънък ластик за коса, фуркет с красиво цвете от камъни и перли (той ще бъде акцентът в прическата) и разбира се лак за коса.

Свързани статии

Най-напред оформете пътя на косата си встрани или по средата. Тези кичури, които минават покрай лицето ви трябва леко да ги усучете и заедно с останалата част от косата да ги съберете в не много стегната опашка на тила. В средата на опашката направете малко разстояние, както е показано на снимката.

Започнете да усуквате опашката. Ще усетите как косата започва да се прибира навътре. Така усуканата опашка завъртете на другата страна, за да се получи полумесец. Приберете хубаво краищата и фиксирайте прическата с фуркети.

Напръскайте с лак и поставете акцента на прическата, който може да е фуркет с голямо цвете. Ако сте предвидили и воал или брокати за коса, с тях прическата ще стане още по-ефектна.

Снимки: joannagoddard.blogspot.com

Коментирай
Свободно време