Здраве и красота

Клаудия Шифър със своя собствена линия продукти за коса

За всички жени, които искат да имат коса като на модел

22.01.2014г. / 13 27ч.
Михаела Лазарова
Клаудия Шифър. Снимка: Reuters

Клаудия Шифър. Снимка: Reuters

Германският супермодел Клаудия Шифър е на върха в модата повече от 25 години. Освен с красивите си черти, излъчване и невероятна фигура, тя е разпознаваема и с великолепните си руси коси. Тайната на красивата си коса дължи и на това, че полага постоянни грижи за нея.

Блондинката споделя, че хубавата коса се нуждае от обем, защита на косъма и блясъка, защита на цвета и предпазване от вредното влияние на външната среда и козметиката за коса, която се използва.

Свързани статии

Ето защо Шифър, заедно с един от водещите брандове в грижата за красотата Шварцкопфт ще зарадват съвсем скоро дамите, стартирайки своя собствена линия продукти, която ще се казва Essence Ultime.

Линията ще се състои от шампоани, балсами, маски, масла. Всички продукти ще се грижат за това косата ви да има блясък, обем, да възстановяват косъма в дълбочина и да запазват цвета й за по-дълго време.

Според Шифър грижата за косата е една от най-важните и всяка жена трябва да се стреми косата й да бъде подредена, блестяща и с отличен цвят. Моделът се надява продуктите от колекцията да бъдат приети много добре от всички жени, които искат да имат коса като на модел.

Снимка: Reuters

Коментирай