Здраве и красота

Какво издава формата на устните ви?

Кои дами обичат да флиртуват?

28.02.2014г. / 17 33ч.
Михаела Лазарова
Меган Фокс. Снимка: Reuters

Меган Фокс. Снимка: Reuters

Според китайското изкуство за определяне на характера на човек по чертите на лицето, всяка една черта разкрива определена тайна за личността. Формата на устните например може много да покаже за характера и темперамента на човек, за неговата сексуалност.

Според специалисти големите устни и очи са пряко свързани с по-високите нива на естрогена, което от своя страна прави дамите й по-привлекателни. Дамите с големи плътни устни и изразителни очи често са приемани като въплъщение на женската красота.

От друга страна, високите нива на естроген подсказват и за плодовитостта на жената. Но какво издава формата на устните за вашата сексуалност?

Плътни и пухкави устни

Ако вашите устни са като на Анджелина Джоли, вие сте смели и самоуверени дами. Симетричните ви устни винаги привличат вниманието на силния пол, което ви прави и по-желани.

Широки и плътни устни

Жените с широки и опънати устни като на Джулия Робъртс и Ан Хатауей са енергични личности, които винаги са заобиколени от много приятели. Освен това интересите им не се ограничават само в една област. Те са перфекционисти в това, което правят и са доста креативни. Обичат да следват вътрешния си глас и той ги води в правилната посока.

Кръгли устни

Дамите с кръгли устни като на Дрю Баримор са непокорни, на моменти бунтарки и обичат да флиртуват. Те винаги привличат вниманието към себе си, защото са големи чаровници.

Свързани статии

Тънки устни

Жените с по-тънки устни като Гуинет Полтроу и Кейт Хъдсън са склонни да бъдат интуитивни, чувствителни и малко наивни. Понякога са твърде срамежливи и сдържани, но са интересни и интелигентни личности.

Сърцевидна форма на устните

Жените, които имат устни като на Рийз Уидърспун са независими и големи съблазнителки. Не се страхуват от предизвикателствата на живота и са добри оратори.

Снимки: Reuters

Коментирай
7 rate up comment 2 rate down comment
моменто е мобиле ( преди 10 години )
4 rate up comment 1 rate down comment
pepi ( преди 10 години )