Здраве и красота

Тайната на бялата усмивка на Шакира

Усмивката на певицата е част от успеха ѝ – вижте как я поддържа

13.03.2014г. / 11 50ч.
Мария Дуковска
Шакира в рекламната кампания на Blend-A-Med 3D White. Снимка: P&G

Шакира в рекламната кампания на Blend-A-Med 3D White. Снимка: P&G

С усмивка може да направите първото положително впечатление на околните. Ето защо повечето личности от шоубизнеса се грижат особено старателно за белотата на зъбите си и като цяло за своята усмивка. Една от дамите от световния шоубизнес, която впечатлява именно с усмивката си е певицата Шакира.

Всеки асоциира образа ѝ с широка усмивка и перфектно поддържани зъби. Колумбийката е част от журито в четвъртия сезон на музикалното риалити състезание „The Voice“, в което се търси най-добрият глас на Америка. Звездата ще участва и в предстоящия шести сезон на предаването.

До този момент Шакира е продала над 60 милиона копия от албумите си по целия свят и е носител на множество музикални отличия, сред които две награди „Грами“, осем награди „Грами“ за латино музика, четири Световни музикални награди, три Американски музикални награди и пет Музикални награди „Билборд“. Шакира е единственият изпълнител от Южна Америка, достигнал номер 1 в САЩ.

Вечно усмихната и сияеща, Шакира съвсем очаквано е идеалното лице на паста за зъби Blend-A-Med 3D White, като това е първото международно партньорство, което сключва марката. Красивата певица въплъщава блясъка и неотразимостта на жената, които се изразяват само с една нейна усмивка.

Кампанията официално стартира още през есента на 2013 година и включва печатна и телевизионна реклама, ПР и онлайн активности. Самата Шакира споделя: „Много се вълнувам с ролята си на световен посланик на Blend-A-Med 3D White. Винаги съм смятала усмивката за най-важното предимство в живота си. Марката е забележителна и ще бъде чудесен партньор на моята фондация Barefoot по време на съвместната ни работа в подкрепа на децата в Колумбия.“

Шакира започва да пише песни на 8-годишна възраст, научава английски от произведенията на Боб Дилън, Ленард Коен и Уолт Уитман, а между записите следва История в Калифорнийски университет, Лос Анджелис. Изненадващ факт в биографията ѝ е, че още на 18-годишна възраст тя основава фондацията „Pies Descalzos“ („С боси крака“), която до този момент е осигурила образование и прехрана на повече от 6 хиляди деца от бедни семейства в Колумбия. През последните години фондацията разширява дейността си в други държави, като наскоро стартира проекти в Хаити и Южна Африка.

През октомври 2011 г. Шакира става част от Консултативната комисия за по-добро образование за испаноговорящите на Президента Обама (Advisory Commission on Educational Excellence for Hispanics).

В момента Шакира е в Барселона, където записва най-новия си албум.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Тайната на бялата й усмивка е тъмната й кожа.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар