Здраве и красота

6 предимства на малкия бюст

Спестявате си болките в гърба...

27.04.2014г. / 12 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstockphotos

Снимка: thinkstockphotos

Повечето дами биха искали да имат среден до голям бюст, защото смятат, че това е по-секси, женствено, че би ги накарало да се чувстват по-привлекателни в леглото и т. н.

Малките, стегнати и добре оформени гърди също имат своите предимства, които не са никак малко.

Ето някои от тях.

Усещате по-голямо удоволствие в леглото

Според изследователи от Университета във Виена, дамите, които са с голям бюст са с 24% по-малко чувствителни от тези дами, чиято гръдна обиколка не е толкова голяма. Според тях дамите с малки гърди изпитват по-голямо удоволствие по време на секс или любовна игра, когато партньорът им докосва гърдите.

Изглеждате по-млади

След една определена възраст, освен фините бръчици, друго, което издава възрастта на жената е нейният бюст. Логично по-големите гърди се отпускат по-бързо и кожата на деколтето се набръчква също по-бързо.

Ако сте от дамите с малки гърди, трябва да се радвате, защото при вас разгадаването на точните ви години ще бъде трудно или поне така казват психолозите.

Може да носите рокли и бюстиета без да се налага да поставяте допълнително презрамки за разлика от големия бюст, при който и въпреки тях деколтето ви да изглежда тежко и отпуснато. Малките и стегнати гърди правят визията по-елегантна и улесняват значително избора ви на дрехи и бельо.

Свързани статии

Според изследване дамите с по-малък бюст по-лесно могат да привлекат вниманието на финансово стабилни и успели мъже, за разлика от дамите с големи гърди, които привличат предимно лошите момчета.

Когато жената преглежда сама гърдите си или посети профилактичен преглед при мамолог, при по-малките гърди, по-лесно се установяват симптоми на някакъв здравословен проблем.

Спестявате си болките в гърба

Едно от най-големите предимства на малкия бюст е, че няма да ви кара да страдате от болки и напрежение в гърба. Някои дами с големи бюстове страдат не само от факта, че не могат да намерят подходящо бельо, но и се оплакват от чести болки в гърба и трудности при изпълнението на определени физически активности като бягане например.

Снимка: photl.com

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
Гъзар ( преди 9 години )
Жена с малки цици не ми я хвали! По-добре й било за кръста, е т'ва мен к'во ме боли? Едно време бях джентълмен, ама то само прости жени! Сега мисля само за собственото си удоволствие и МИ Е СУПЕР!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 5 rate down comment
отново жена ( преди 9 години )
Всякакви други предимства за малкия бюст да изтъквате - ***, дойди. Но да се твърди, че едрогърдите дами изпитват по-малко удоволствие чрез гърдите си по време на секс е невярно, тъпо и адски нахално. Кисело е гроздето и не е за всеки, пардон - всяка плоскогърда злобарка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 7 rate down comment
жена ( преди 9 години )
Усещането се концентрира в кожата, не в мастната тъкан, а повече мастна тъкан означава повече кожа, съответно и повече сетивни нервни окончания. Така че - вари го, печи го, големите цици са си предимство отвсякъде, другото са утешения за комлексирани, плоскогърди дами.:)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Абе вярно си е, в големите има и повече мастна тъкан и това намялява усещането
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 4 rate down comment
компетентен:) ( преди 9 години )
Тройке, обяснявам за още по-тъпите: Става въпрос за мамилата (зърното на гърдата). Те са с почти еднакъв размер, независимо дали си хубава жена или бюсттабанлийка.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 4 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 9 години )
Моите не са никак малки, особено откакто съм майка, но веднага обяснявам за тъпите какво е връзката между гърдите и чувствителността - на по-голяма площ нервните окончания се падат по-малко
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 2 rate down comment
Венера ( преди 9 години )
големият бюст не е гаранция за сексапил и женственост...анонимния пич явно си пада цицоман...що се отнася до малките гърди и тези, които не са с хубава форма има пластични хирурзи живеем в 21 век!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Второто ,,предимство,, направо ме уби!:) Дамите с големи гърди изпитвали по-малко удоволствие от докосването им!:) Да, но само в един случай - ако гърдите са силиконови.:) Как ,,учените от Виена,, са открили тоя феноменален факт - за мен е мистерия. Бих искала да зная какъв е методът или апаратът, с който се мери удоволствието!:) И не се ли усещате, че с тая налудничава констатация обиждате всички жени с големи гърди? Или желанието ви да утешите бюсттабанлийките е толкова голямо, че не сте се усетили? Удоволствието от секса за жената не зависи от размера на гърдите, а от това, че ,,всяка жена, сърце, която има, може да люби и без да е красива тя,,.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 18 rate down comment
Анонимен пич ( преди 9 години )
7-мо предимство - Мъжете не се заглеждат във вас, освен ако полата не ви стига до бикините8-мо предимство - Вярвате на тези утешително-смехотворни статии9- предимство - Завистта към милите жени с големи естествени бюстове не ви позволява да напълнеетеМного занимателна статия наистина!:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар