Здраве и красота

Как да задържим обема на косата за по-дълго?

Благодарение на нова супер формула

05.08.2014г. / 15 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: Wash&Go

Снимка: Wash&Go

От векове традиционните билки се използват широко в домакинството заради своя почистващ и пречистващ ефект. Незабавният обем вече е видимо постижим с новата формула на Wash Go с екстракт от билки.

Какво представлява формулата?

Експертите на марката задълбочават изследванията върху полезните свойства на билките и по-специално на екстракта от бергамот и вербена в комбинация с екстракта от  помело. Те създават формула, която подхранва косата с естествени съставки от природата, които измиват мазните натрупвания и осигуряват на косата 100% жизнен обем като я оставят лека и чиста във всеки един момент. Крайният продукт е формула, която съживява косата чрез неповторимо изживяване с много пяна, а резултатите от него траят цели два дни.

Как действа?

Формулата се бори с факта, че косата ни ежедневно е изложена на външни замърсители. При тяхното натрупване косата се утежнява и изглежда мръсна, безжизнена и сплескана.  

Wash&Go премахва това натрупване и превръща мазната коса в красива и обемна. Формулата на шампоана и балсама за незабавен обем е базирана на екстракта от билки и специално разработена да осигурява на косата 100% жизнен обем, който трае цели два дни.

Балсам Wash & Go

Балсамът променя текстурата и външния вид на косата като подобрява състоянието на косъма.

Това става чрез овлажняване на косата, което я прави мека и гладка за по-лесно разресване и оформяне като същевременно не я утежнява и сплесква, за да не се загуби естественият и обем. 

Балсамът лесно се разнася  по цялата повърхност на косата. Той разплита косата  и се изплаква лесно, като подобрява състоянието на косъма и оставя след себе си усещане за чистота и свежест.  

Уникалната формула прави косата гладка, като същевременно осигурява дълготраен обем.

Коментирай