Здраве и красота

Вижте кои цветове лак да изберете за есен-зима 2014/2015

Веси Бонева стана рекламно лице на лак за нокти

29.08.2014г. / 08 25ч.
Михаела Лазарова
Веси Бонева.

Веси Бонева.

На 27 - ми август, в приятна обстановка и под настроението на изкусителни летни коктейли, "Стар Нейлз" представи новата  колекция лак за нокти на SNB Professional. На първата официална презентация беше демонстрирана експлозия от цветове от колекцията "Шесто чувство".

Тя включва шест цвята лак за нокти, всеки от които създава усещане за красота, изисканост и предизвиква приятни емоции, а също така показва на дамите кои ще са модерните цветове за сезон есен-зима 2014/2015.

Любопитното е, че освен с наситеност, плътност и екстравагантност, всеки един лак е вдъхновен от колорита на българския фолклор.

Серията SNB Professional се появява преди три години и от самото си начало всички лакове за нокти в нея, не само впечатляват с цветове и неповторимост, но и с това, че носят автентични български имена.  

Както всяко събитие, което е ориентирано към женската красота, така и това, имаше свой специален гост в лицето на чаровната певица Весела Бонева, която е и рекламно лице на марката.

За своя красив маникюр, тя бе избрала тъмнолилави нюанси на лак от колекцията "Шесто чувство". Всяка дама, която бе гост на събитието, имаше възможността да преобрази маникюра си с новата серия дълготрайни  лакове.

Колекцията от лакове е вдъхновена от мистиката и магнетизма на славянската богиня Доля, която е повелителка на щастливата съдба и късмета, вплитаща в златна нишка съдби и щастливи моменти.

Свързани статии

Ето защо, изберете за предстоящите сезони: 

Цикламен пастел, носи името Маргарита - тъмнорозов наситен цвят, който обгръща ноктите в плътен покоряващ тон и носи много романтика. 

Червено, носи името Далия - изкусително страстно с перлена нотка, с безупречно покритие на нокътната плочка.

Тъмнолилав перлен цвят, носи името Весела - тайнствено и магнетично, цвят обливащ ноктите в неуловими диамантени отблясъци.

Тъмносин цвят, носи името Ясен -  дълбоко авантюристично, комбинирано с фин брокат, който придава дълбочина на изискания нюанс и покрива ноктите с воал от уловена светлина. 

Тъмнозелен цвят, носи името Детелина - съдържа в себе си фин брокат, мистичен блясък, създаващ усещане за щастие и късмет. 

Светлокафяв пастел, носи името Явор - цвят, който е подходящ за деловите дами, с нежен нюанс на капучино, хармоничен, създаващ усещане за топло есенно утро.

Не пропускайте да добавите някои от тези невероятни лакове, към вашата есенна палитра от цветове. 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
user444 ( преди 9 години )
Моля ви гледайте този клип много е важно за мен! https://***.youtube.com/watch?v=YvD9jJJpAOE
отговор Сигнализирай за неуместен коментар