Здраве и красота

Какво издава любимият цвят лак за вас?

Кои дами са страстни в любовта?

03.09.2014г. / 12 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Лакът за нокти не само прави красив маникюра ни, но е и начин да изразим себе си. Вашите любими цветове лакове могат много да подскажат що за дама сте. Вижте някои от тях и какво излъчвате, когато ги носите.

Наситено розово

Барби розовите нокти са предпочитани от дамите, които обичат всичко около тях да бъде по-цветно, шарено. Тези момичета дори след 30 си остават лудетини. Държат много на външния си вид и винаги се стремят да изглеждат някак кукленски.

Класическо червено

Ако ваш любим цвят лак е класическото огненочервено, то вие сте изискана дама. Бляскава, смела и винаги привличате хорското внимание. Излъчвате женственост, чар и сексапил, а едни от най-любимите ви марки облекло са Prada и Chanel.

Много цветове, акценти и форми в един маникюр

Геометрични фигури, точки и какво ли още не... С този маникюр вие искате да кажете „Хей, свят, не се страхувам да напусна своята зона на комфорт“. Вие откривате приключение във всичко. Обичате да пътувате, харесвате екстремните изживявания.

Лак с много блясък, брокати, в допълнение с декорация от камъни

Бляскавите нокти са за дамите, които винаги искат да бъдат под светлините на прожекторите. Обичате да ви обсипват с внимание и скъпи бляскави подаръци. А всеки детайл от кристали върху маникюра ви подсказва, че не сте леснодостъпна за противоположния пол.

Неутрални пастелни цветове като бежово и капучино

Тези дами много се доближават като настроение и характер до дамите с класическо червено.

Наситено синьо

Красивите тъмни сини нюанси, бордото, примесени с фини перлени частици, подсказват за дама, която обича еклектиката не само в модата, но и в обзавеждането на дома. Вие сте тайнствена и дълбоко в себе си напомняте за кралска особа.

Неонови цветове

Ако често прилагате неоновите цветове във вашия маникюр, то вие сте уверено и енергично момиче, което не се страхува да провокира. Не забравяйте, че неоновите багри стоят по-красиво на по-късо оформени нокти.

Пепел от рози

Пепеливите розови нюанси означават класа, женственост и непринуденост.

Свързани статии

Цвят на патладжан

Този интензивен, дълбок и обгръщащ цвят лак, отразява личност с много мечти и амбиции, която обича страстно, но и също толкова страда при загуба на любов. Дамите, които предпочитат тези нюанси, често носят перли или бижута с винтидж настроение.

Металик и златни нокти

Металик и златните оттенъци са запазени за тези от вас, които нямат страхове. Обичате да пътувате, следите модните тенденции и сте готови на всякакви експерименти в името на модата и красотата.

Снимки: Thenailasaurus.com, Thinkstock

 

Коментирай