Здраве и красота

По-красиви и млади без скалпел

Френски и италиански специалисти превърнаха български дами в принцеси

02.12.2014г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
По-красиви и млади без скалпел

Всяка дама дължи своята красота и младост на грижите, които полага за себе си, както и на продуктите, които са част от нейната разкрасителна терапия.

От друга страна зад всяко наше преобразяване стои екип от професионалисти, на които дължим грижата за красотата на съвременната жена.

Такъв екип е този на Antoanette, който преди дни организира модно-козметично шоу, на което показаха как една съвременна дама може да стане обгрижвана, да се доближи до лукса благодарение на професионалната помощ и грижа на козметици, коафьори и модни дизайнери.

Домакини на събитието бяха едни от най-авторитетните консултанти на салони за красота у нас – Антоанета Цветанова и Венета Христова.

Сред гостенките, които успяха да се докоснат до същинското приказно преобразяване, бяха Надя от Deep Zone Project, придружена от нейния кавалер Иван Тишев от „Революция Z“, който отскоро се изявява и в манекенското поприще, както и Мери от Mary Boys Bend.

Сред гостите на магичното предколедно шоу бяха и Албена Александрова – Рошавата Гарга, Наско Михайлов, който не пропуска моден спектакъл и други.

Основни акценти на събитието бяха френският аристократизъм, италианският романтизъм и винтидж естетиката, които се срещат в съвремието на high tech постиженията!

Първата точка от „предколедното преобразяване“ бе демонстрация на козметична процедура за подмладяване и премахване на несъвършенствата. Специалните гости и бюти специалисти от Италия и Франция – Пиер Атали, Паола Лагоста и Леонардо Лела разказаха за новите тенденции в правенето на красота.

А именно – все по-малко намеса на скалпела от пластичната хирургия и търсенето на иновативни съставки от природата, благодарение на които няма да се налагат операции, предизвикващи изкуствен ефект.

Невероятна демонстрация на прически направиха и учениците на стилист Капанов. Маестро Капанов демонстрира на живо как изглежда прическата на съвременната принцеса и даде идеи на гостите за празнични трикове – много свобода и размах във формите, асиметрия, едри букли и кокове.

Свързани статии

Едни от най-добрите български модели представиха последните тенденции от есенно-зимната колекция на известна италианска марка. Акценти са елегантните костюми, женствените рокли, закачливите пуловери и удобни дънки, както флоралните мотиви в по-приглушени пастелни тонове, геометричните елементи и меланжираните плетива.

Финалният щрих на модно-козметичното шоу бе представянето на лимитирана серия подмладяващ крем за принцеси, създаден преди 125 години и възроден в нова лимитирана линия, който съдържа символа на френските крале – кралската лилия.

Събитието завърши с елегантен коктейл, за доброто настроение на гостите се погрижи оперният дуетOpera Con Te.

Коментирай