Здраве и красота

Нещата, които всяка жена трябва да има

Кои са те и с какво бихте ги допълнили?

11.12.2014г. / 17 15ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Всяка истинска дама знае, че малките й тайни трябва да останат скрити.

Именно заради това носи със себе си своята малка чантичка на красотата с най-различни продукти, които не само, че я правят да изглежда добре, но и значително вдигат самочувствието й.

Към това обаче се добавят и задължителните неща, които трябва да притежава, но не в материален план.

Тук не става въпрос за червения цвят на червилото и лака за нокти, а за съвсем генералните и основни закони на красотата.

Какво трябва да има задължително една жена в грижата за себе си?

Режим за кожата

Едно от съществените неща е селектирането на правилен режим за кожата, който не просто да ни кара да се чувстваме добре, но и да подобрява значително външния ни вид след всяко прилагане.

Това определено не е сред нещата, за които си даваме сметка докато сме млади, но по-добре да го разберем докато е време, защото кожата ще ни се отблагодари с годините за грижите.

Свързани статии

Бельо

Красивото бельо е като основата за грим – не можем без него. И именно като споменатия козметичен продукт, точно то е един от начините да започнем да изглеждаме добре от глава до пети.

Възползвайте се от многобройните модели и разнообразието от цветове, за да подберете именно този комплект, който ще подчертае всяко едно предимство на вашето тяло.

Палитра цветове

Хубаво е с времето да отсеете точно тези нюанси, които подчертават предимствата на лицето ви и прикриват недостатъците. Ако има нещо, на което експериментите с неоновите и метални сенки са ни научили, то определено е да избираме кое ни стои добре и да се придържаме към него.

Парфюм

Усещането и асоциирането на миризми с даден човек, спомен или емоция е доказателството за един от най-развитите сетивни органи – носът.

Ако желаете трайно да останете в мислите на някого и самите вие да се чувствате по-желани, спрете се на един любим парфюм, който да се превърне във вашата запазена марка.

Режим на хранене и спорт

Следваме непрестанно съвета в поговорката: „Здрав дух в здраво тяло“. Именно заради това изградете добър режим на хранене, в който да включите максимално много плодове, зеленчуци и витамини.

Комбиниран с правилен спорт и движение, той ще създаде за вас перфектната формула за идеално тяло и добро самочувствие.

Коментирай
14 rate up comment 3 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
ne e lo6o kato ideia , no e za glezeni jeni , ili dobre presmetlivi = hitru6i ..az ne sam mnogo ot tezi vidove.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар