Здраве и красота

Красотата, която ще се забележи

Лесни съвети за всеки ден

09.01.2015г. / 10 37ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Сред едно от най-исканите желания на дамите е да оставят следа след себе си. По един или друг начин, образът, запечатан в мъжкото съзнание е най-големият комплимент за всяка една жена.

За да постигнете този ефект не е необходимо да използвате хиляди различни козметични продукти, нито да облечете най-късата и предизвикателна рокля.

Истинската красота се крие в постоянството, правилната козметична рутина и създаването на здравословни навици.

Предлагаме първите стъпки, с които да завършите успешно мисията „Красота“.

Свързани статии

Естествен грим

Колкото по-малко, толкова по-добре. Това е съветът, който трябва да следвате винаги, когато става въпрос за грим. Подчертайте естествената си красота, вместо да рисувате нова самоличност. Спрете се на качествена спирала за мигли, BB крем, малко руж и гланц за устни. Грижете се всекидневно за кожата, за да поддържате младежкия и свеж вид във всеки един момент.

Парфюм

Изберете един парфюм, който да отговаря на вашия характер и не го сменяйте известно време. Това е тайната да оставите траен отпечатък в съзнанието на един мъж. Освен това, всеки един от нас е изпитвал чувството на изплуващи спомени в момента, в който усетим позната миризма. Асоциациите от този тип са едни от най-силните несъзнателни процеси, които тялото ни извършва.

Маникюр

Старайте се да сте винаги с добър и красив маникюр. По този начин ще демонстрирате старание, внимание към детайлите и отношение както към другите, така и към самите себе си. Можете да експериментирате с голямото разнообразие, което предлагат козметичните марки, или да се спрете на един универсален стил – френският маникюр.

Крем за ръце

Кожата има нужда от грижа, независимо дали става въпрос за лицето, ръцете, тялото или краката. Тъй като основно допирът се извършва с ръце, не забравяйте редовно да нанасяте крем. Меката и нежна кожа оставя усещане, към което повечето хора се завръщат с удоволствие.

Коментирай