Здраве и красота

Разкрийте красотата си с Bioten

Bioten предизвиква дамите да покажат своята увереност

03.10.2016г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Bioten

Снимка: Bioten

Със специално събитие и ревю на модели от рециклируеми материали, стартира кампанията на Bioten – #WalkTall. Целта на новата инициатива на козметичния бранд е да предизвика дамите да покажат своята увереност, като разкрият силата, с която ги е дарила природата.

Именно от любов и грижа към природата Bioten организира ревю и демонстрира как от рециклируеми материали може да се създаде нещо красиво. Събитието бе открито от Цветелина Германова, бранд мениджър на Bioten за България с думите: „Bioten вярва, че жената притежава уникална сила, затова с тази кампания се обръщаме към жените и ги призоваваме: Сияйте! Бъдете решителни! Бъдете уверени! И помнете: имате много причини за това.

В ревюто участие взе и Лора Божилова, която лично беше изработила 2 модела за събитието от хартия с авангардни форми и обеми, наподобяващи криле на птици. Тя спечели и сърцата на журито в състав Цветелина Германова, Татяна Арнаут – модна дизайнерка, участвала в изработката на роклята на Поли Генова за Евровизия и блогърката Ирен Дикова.

Обявен беше и стартът на играта на Bioten. Всяка дама може да качи неограничен брой свои снимки или видеа, изразяващи нейната увереност на микросайта на кампанията – www.walktall.bg, за да участва и да има шанс да спечели чудесни награди:

  • 30 бр. Кошници, с по 10 продукти за лице и тяло Bioten.
  • 2 бр. Велосипеди
  • 1 почивка за двама в еко селище ОМАЯ
  • 1 професионална фотосесия в списание Grazia.

Снимка: Bioten

Коментирай